Ivana Vrdoljak Vanna održala je koncert na drugom danu manifestacije Porcijunkulovo, koja se tradicionalno održava u Čakovcu. Sjajnu atmosferu pratio je i atraktivan scenski nastup uz plesače, a Vanna je izgledala šik u maloj crnoj haljini.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna u maloj crnoj haljini na koncertu u Čakovcu Ivana Vrdoljak Vanna u maloj crnoj haljini na koncertu u Čakovcu +4 Ivana Vrdoljak Vanna velika je ljubiteljica male crne haljine

Ivana Vrdoljak Vanna velika je ljubiteljica kratkih haljina, a jedan mini model odabrala je i za svoj nastup na Porcijunkulovu u Čakovcu, najvećoj kulturno-turističkoj manifestaciji u Međimurju.

Ivana Vrdoljak Vanna u maloj crnoj haljini na koncertu u Čakovcu Ivana Vrdoljak Vanna u maloj crnoj haljini na koncertu u Čakovcu (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell)

Pjevačica je nosila malu crnu haljinu A-kroja bez naramenica, vrlo jednostavan model s detaljem koji je ipak čini drugačijom. Naime, haljinica je po dužini ukrašena velikim ružama od satena i tila koje joj daju dašak šarma i posebnosti.

Kada je riječ o obući, Vanna se odlučila za model kakav često nosi na nastupima, sandale s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom.

Ma predivno, ljudi... Jučer smo uživali na Porcijunkulovu, a koncert su uveličali plesači iz plesnog studija Korak uz koreografiju Virne Hošnjak i bilo je zaista nezaboravno! Kakva ljetna noć u Međimurju, napisala je Vanna uz fotografije i videosnimku s koncerta koje je objavila na svom Instagramu.

Vanna: Sandale s platformom i vrtoglavom petom u boji koja dodatno izdužuje noge Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna nosi sandale s platformom modne kuće See by Chloe Ivana Vrdoljak Vanna nosi sandale s platformom modne kuće See by Chloe +7 H&M, 46 eura

Vanna: Obožavane štikle i lepršava haljina za divnu ljetnu fotografiju Valentino Rockstud sandale, 950 eura Ivana Vrdoljak Vanna uživa u modnim igrama Zimmermann mini haljina, 1100 eura +1 Zimmermann mini haljina

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju