Velikim koncertom u Areni Zagreb Ivana Vrdoljak Vanna proslavila je 30 godina glazbene karijere. Bila je to večer za pamćenje uz itekako bogati repertoar pjesama od kojih su neke stekle i kultni status. Vanna je svojim moćnim glasom i energijom oduševila punu Arenu, a također i svojom atraktivnom pojavom u mini haljini i cipelama s platformom.

Galerija Vanna koncertom u Areni Zagreb obilježila 30 godina na glazbenoj sceni - 5 Vanna koncertom u Areni Zagreb obilježila 30 godina na glazbenoj sceni - 3 Vanna koncertom u Areni Zagreb obilježila 30 godina na glazbenoj sceni - 6 +4 Vanna koncertom u Areni Zagreb obilježila 30 godina na glazbenoj sceni

Za jubilarni koncert povodom 30 godina na sceni Ivana Vrdoljak Vanna zablistala je u wow izdanju koje je istaknulo fantastičnu figuru pjevačice. Hrvatska pop-diva blistala je u svjetlucavoj mini haljini u čijem se dizajnu ističu rukavi dužine do lakta, kragna u obliku polu dolčevite, šiljasta ramena i volan u donjem dijelu haljine.

Vanna voli nositi odjeću u upečatljivim bojama Vanna: Hit proljetno izdanje za koje će se lijepiti svi pogledi

Svečanu kreaciju Vanna je kombinirala uz lakirane crvene cipele s platformom i visokom debelom petom. Atraktivne cipele pomalo retro dizajna imaju i dva remenčića preko rista. Ovakav model cipela kao stvoren je za scenu, a žene ga vole i zato jer izdužuje figuru koja tako izgled još ljepše i vitkije.

Vanna koncertom u Areni Zagreb obilježila 30 godina na glazbenoj sceni - 1 Vanna u svjetlucavoj mini haljini i crvenim cipelama s platformom (Foto: Bruno Fantulin/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju