Ivana Vrdoljak Vanna održala je koncert u Kiseljaku u Bosni i Hercegovini, a prije nastupa prošetala je gradom i fotografirala se na mostu. Rijeka ispod nje i zelenilo drveća stvorili su savršenu pozadinu za fotografiju koju je glazbenica objavila na Instagramu.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna H&M, 188 kn C&A, 376 kn +5 Reserved, snižena cijena 139,90 kn (cijena prije sniženja 239,90 kn)

Za vrućine koje vladaju i u susjednoj BiH Ivana Vrdoljak Vanna odabrala je i prikladan outfit sačinjen od lepršave haljine mini kroja u crvenoj boji s bijelim cvjetnim uzorkom. Haljina ima rukave dužine do lakta te u donjem dijelu volan u stilu pepluma.

Slatku haljinicu Vanna je spojila sa sandalama u stilu špagerica s platformom koje se vežu oko gležnja. Zanimljiva je i boja špagerica, svijetlosiva, koja je netipičan izbor za ljeto, no pjevačica je pokazala da i siva itekako može biti ljetna boja. Još malo sivog tona dodala je torbicom gotovo iste boje kakve su i špagerice.

Ivana Vrdoljak Vanna Vanna: Mini haljina za isticanje figure koju Hrvatice vole nositi i ljeti

Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna: Kultne štikle kojima je mala crna haljina pravi par

Vruć dan za koncert u Kiseljaku, napisala je Ivana Vrdoljak Vanna uz fotografiju koja nas je inspirirala da u trgovinama potražimo slične modele kratkih crvenih haljina, a osam izdvojenih prijedloga pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Dorothy Perkins, 390 kn Dorothy Perkins, 390 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju