Ivana Vrdoljak Vanna održala je koncert na najljepšoj ljetnoj pozornici na Jadranu, tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Brojna publika u lijepoj je ljetnoj večeri uživala u pjesmama naše cijenjene pjevačice, koja je za tu prigodu odabrala i elegantan scenski stajling.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna u haljini hrvatske dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović - 7 Ivana Vrdoljak Vanna u haljini hrvatske dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović - 4 Ivana Vrdoljak Vanna u haljini hrvatske dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović - 3 +3 Ivana Vrdoljak Vanna održala je koncert na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

Za koncert na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku Ivana Vrdoljak Vanna odabrala je kreaciju s potpisom hrvatskog modnog brenda TinaVR čija je vlasnica dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović. Martina je tijekom 25 godina karijere u modnoj industriji radila kao kreativni i poslovni partner u dizajn studiju I-GLE te kao glavni kreativni direktor u Varteksu, najvećoj modnoj kući u Hrvatskoj.

Ivana Vrdoljak Vanna u haljini hrvatske dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović - 5 Ivana Vrdoljak Vanna u haljini hrvatske dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović i ženstvenim čizmama (Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell)

Dizajnerica je 2022. osnovala brend TinaVR, a bavi se, između ostalog, i kazališnom kostimografijom te dizajnom interijera. Osvojila je brojne nagrade struke, a posljednja je Nagrada za najbolji modni i odjevni dizajn 2022. koju dodjeljuje Hrvatsko dizajnersko društvo.

Dizajn Martine Vrdoljak Ranilović osvojio je i pjevačicu Ivanu Vrdoljak Vannu koja je na šibenskoj pozornici nosila Martininu mini haljinu ravnog kroja. Mala crna haljina bez rukava i dubokog V izreza na sebi ima dvije ukrasne aplikacije u obliku drveća bez grana srebrne boje.

Vanna je ispod haljine odjenula srebrnu majicu kratkih rukava i okruglog izreza, a scenski stajling upotpunila je crnim čizmama nabranih sara i s visokom tankom potpeticom.

Ivana Vrdoljak Vanna u haljini hrvatske dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović - 4 Ivana Vrdoljak Vanna u haljini hrvatske dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović (Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell)

Vanna: Sandale s vrtoglavom petom koje izgledaju super s minicom i kratkim hlačicama Ivana Vrdoljak Vanna na Melodijama Jadrana 2024. Vanna u prsluku i kratkim hlačama na Melodijama Jadrana Vanna i Sergej na pozornici +1 Vanna i Serger Božić na Melodijama Jadrana

Vanna u haljini koja asocira na morske dubine i štiklama koje žele mnoge žene Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama +1 Ulla Johnson

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju