Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna na društvenim mrežama često dijeli svoje odjevne kombinacije i tako inspirira žene da se i one same upuste u zanimljive modne igre, a jednu je takvu kombinaciju i ovoga puta podijelila na svom profilu na Instagramu.

Galerija Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama +1 Ulla Johnson

Vanna je pozirala uz more, a uz fotografiju u ljetnom izdanju, najavila je svoj nastup na Melodijama Jadrana.

Ljeto samo što nije stiglo, stoga je pravo vrijeme da iz ormara izvučemo haljine u kojima ćemo provesti najtoplije dane pred nama. Vanna je odjenula laganu, prozračnu i udobnu mini haljinu plave boje koja je baš efektna zbog volana u području rukava i neodoljivo podsjeća na morske dubine.

Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama (Foto: Instagram@vanna_music)

Haljinu je kombinirala s jednim od najpoželjnijih modela cipela koje obožavaju brojne svjetske zvijezde. Radi se o modelu Rockstud modne kuće Valentino, u baš posebnoj tirkiznoj boji koju obožavamo nositi ljeti.

Valentino Valentino, Rockstud (Foto: Instagram@vanna_music)

Model sa zakovicama brzo je stekao svoju popularnost pa ga možemo pronaći u raznim bojama, ravne ili na visoku potpeticu.

Vanninu odjevnu kombinaciju pohvalile su brojne pratiteljice. To je taj mladenački duh, stas i glas, poručila je jedna pratiteljica, a druga joj je pak poručila da izgleda divno.

Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama Vanna u ljetnoj haljini i Valentino cipelama (Foto: Instagram@vanna_music)

Bond, Vanna Bond: Odličnom crnom odijelu top su par blještave štikle Natali Dizdar u bijelom kombinezonu Vanna u odličnom crnom odijelu Mia Dimšić i Doris Kosović +3 Tina Vukov

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju