Splitska glumica Ana Gruica Uglešić posjetila je Opatiju, a posjet tom bajnom gradu obilježila je fotografijom na kojoj ljepotica pozira uz ogradu, dok je u pozadini stara zgrada prepoznatljive arhitekture kakva se može vidjeti u Opatiji.

Galerija Ana Gruica Uglešić Reserved, 29,99 eura Massimo Dutti, 79,95 eura +8 Nina fashion (Planet Obuća), 34,90 eura

Za dolazak u Opatiju glumica Gradskog kazališta mladih Split i trenerica fitnessa odabrala je ženstveno modno izdanje u maloj crnoj haljini. Haljinicu bez rukava i dubokog dekoltea kombinirala je uz crne sandale na visoku tanku potpeticu.

Štikle imaju dva remenčića ukrašena okruglim kamenčićima, a takav minimalistički model sandala jako lijepo proljepšava i izdužuje noge. Fenomenalno pristaju i uz traperice te duže haljine i suknje, a nosive su u posebnijim prilikama kao i svakodnevno kada želimo izgledati naročito ženstveno.

Ana je stajlingu dodala crnu torbicu s lancem koju je nosila na ramenu te choker ogrlicu sa svjetlucavim kamenčićima.

Morala je i na 'wall'. Da znam kad je počelo ljeto 2024. U Opatiji. I da znam da sam još živa. Izgleda nikad življa..., napisala je Ana Gruica Uglešić uz fotografiju objavljenu na Instagramu.

Inspirirani novim modnim izdanjem splitske glumice, u trgovinama smo potražili slične modele crnih sandala s potpeticom, a 11 izdvjenih pari štikli pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Zara, 49,95 eura Zara, 49,95 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ana Gruica Uglešić u haljini s izrezima idealnoj za sve ljubiteljice malo drugačijih krojeva Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić u ljubičastoj ELFS haljini Ana Gruica Uglešić u ljubičastoj ELFS haljini +2 Haljina ELLA

Ana Gruica Uglešić: Tako obična crna haljina stvorena za isticanje besprijekorne figure Ana Gruica Uglešić H&M, 18,49 eura Reserved, 27,99 eura +7 C&A, 25,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju