Nakon 20 godina rada u samom vrhu hrvatske mode hvaljeni dizajner Ivica Skoko posebno će razveseliti Riječanke, inače velike ljubiteljice njegovih kreacija. Rijeka će postati bogatija za novu modnu oazu, butik Fashion room koji će ugostiti i njegove kolekcije, a ususret tom širenju izvan Zagreba Ivica Skoko predstavlja lookbook.

Galerija Lookbook Ivice Skoke s kreacijama koje će se moći kupiti u riječkom butiku Fashion room - 4 Lookbook Ivice Skoke s kreacijama koje će se moći kupiti u riječkom butiku Fashion room - 2 Lookbook Ivice Skoke s kreacijama koje će se moći kupiti u riječkom butiku Fashion room - 1 +2 Lookbook Ivice Skoke s kreacijama koje će se moći kupiti u riječkom butiku Fashion room  

Glumica Iva Mihalić, koja je već nekoliko puta oduševila u kreacijama svog omiljenog dizajnera sada je dobila ulogu zaštitnog lica vizuala za kolekciju koja će u novom riječkom dućanu biti dostupna od početka veljače. U novom Skokinu lookbooku predivna mlada glumica utjelovila je elegantnu i samosvjesnu ženu, a ovo nije prvi put da se Iva našla u ulozi modela dizajnera kojem je uvijek vjerna kada su u pitanju red carpet izdanja.

Rijeka će postati bogatija za novu modnu oazu, butik Fashion room, a ususret širenju van Zagreba, Ivica Skoko predstavlja lookbook



Vizuale posebno ženstvene modne priče s haljinama koje će osvajati Riječanke potpisuje modni fotograf Zvonimir Ferina, dok je za frizuru zaslužan Ivan Pervan, a za make-up Ivana Bilandžija Billy. Dugoočekivanu oazu otvara poduzetnica Nataša Sanadar Rožić kod Kosog tornja u riječkom starom gradu, a osim Ivice Skoke, u Fashion roomu moći će se kupiti kreacije branda BiteMyStyle by Zoran Aragović.

Mislim da nema ljepše vijesti za mene, ali i za Riječanke koje rado nose moj dizajn. Stvarno imam velik broj klijentica na tom području, pa ne mogu dočekati veljaču i otvorenje ovog modnog dućana te da im konačno svoje kreacije malo približim. Na kraju krajeva, i da osvojim neke nove klijentice, zaključio je Ivica Skoko, koji će ponudu novog riječkog dućana osim glamuroznim haljinama obogatiti i vjenčanicama sa svojim potpisom.

Poznate po hrabrim modnim kombinacijama, Riječanke su uvijek osvajale streetstyle naslovnice kada su u pitanju modne igre u hrvatskim gradovima. Među njima, ljubiteljice kralja glamura bit će posebno sretne. Senzualnost i ženstvenost, profinjenost i elegancija specifični samo za Skokin dizajn zasigurno će osvojiti Kvarner.

Lookbook Ivice Skoke s kreacijama koje će se moći kupiti u riječkom butiku Fashion room - 6 Lookbook Ivice Skoke s kreacijama koje će se moći kupiti u riječkom butiku Fashion room (Foto: Zvonimir Ferina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju