U divljim dramaturškim uvjetima usred predivne Istre nastaje kozmetika Uchka - čudo prirode kojem ćemo rado povjeriti svoju kožu. Njezini su glavni sastojci samoniklo bilje koje je raslo iz kamena i zemlje crljenice, a dragocjene ekstrakte dodatno su oplemenile morska sol i bura. Ta ručno rađena kozmetika pažljivo uzima ono najvrijednije od prirode kako bismo svoju kožu s guštom razmazili.

  Galerija Uchka Uchka Uchka +1 Uchka

Priroda smiruje, liječi, razumije i tješi, bespogovorno nam daje ono najbolje od sebe zbog čega bismo se prema njoj trebali odnositi blago i s velikim poštovanjem. Njezino bilje i cvjetovi koji rastu u divljim dijelovima čudesne Istre skrivaju darove pretočene u unikatnu kozmetiku kojoj u potpunosti i s povjerenjem možemo prepustiti zdravlje svoje kože jer će priroda pritom biti naš glavni saveznik.

Ručno rađena, prirodna kozmetika uchka sadrži dragocjene ekstrakte samoniklog bilja koje se ubire u divljini Istre posebnom metodom wildpickinga. U tom se procesu nikad ne ubire čitava biljka jer uchka posebnu brigu vodi o očuvanju fonda bioraznolikosti postupcima ritualnog i selektivnog ubiranja divljih darova prirode.

Uchka Uchka Foto: PR

Prema istraživanjima, bilje koje raste u divljini sadrži i do 30 posto više aktivnih supstanci od uzgojenog, pa čak i od organski uzgojenog bilja, zbog čega je uchka izrazito zasićena aktivnim sastojcima. Osim što blagotvorno djeluje na kožu, posebice u anti-age kategoriji, njezini su proizvodi veganski i bez glutena, sigurni za korištenje trudnicama i dojiljama, dermatološki ispitani te nisu testirani na životinjama. Dio čitavog prirodnog ciklusa u kojem nastaje ta kozmetika jest i voda s izvora Josipa II na Veloj Učki, koja u kombinaciji s ostalim sastojcima čini najbolje za našu kožu.

Njega lica počinje odabirom odgovarajuće kreme zbog koje će nam koža (za)blistati

Pri pojavi prvih znakova starenja važno je reagirati na vrijeme. Kako bismo zagladili postojeće bore i prevenirali nastanak novih, pomoći će nam Meta-Light hidratantna krema za lice koja sadrži vrijedne aktivne sastojke poput hidrolata divlje branog crnog sljeza, alantoina, bakuchiola, hladnog prešanog ulja sjemenki grožđa te vitamina E. Ti dragocjeni sastojci hvalevrijedan su saveznik za učinkovito pomlađivanje kože i održavanje njezina zdravog i mladolikog izgleda.

Uchka Uchka Foto: PR

Rich Cream je 24-satna hranjiva krema baršunaste teksture namijenjena njezi zrele kože. Sastojci su te luksuzne kreme ekstrakt divljeg bušina, hladno prešano ulje lješnjaka i sjemenki grožđa te sveti gral anti-ageninga - bakuchiol. U visokoj koncentraciji od 1 posto, bakuchiol kremu čini emulzijom sa snagom seruma – zaglađuje bore, sužava pore, smanjuje vidljivost hiperpigmentacijskih mrlja, potiče staničnu obnovu i proizvodnju kolagena, što koži daje prirodnu blistavost, te se brine za zdravlje i mladolik izgled kože.

Serum mekane uljne teksture s protuupalnim djelovanjem za održavanje čvrste i mladenačke kože

Uchka Uchka Foto: PR

Ekskluzivna kombinacija hladno prešanih ulja obogaćena biljnim ekstraktima antioksidativnog djelovanja okosnica je aktivnog učinka Nourishing Seruma, koji je namijenjen njezi zrele kože. Svaka kap mekane teksture toga luksuznog koncentriranog seruma koji se odlično razmazuje kožu lica i vrata čini nahranjenom, regeneriranom, zaštićenom i blistavom. Antioksidansi sadržani u Nourishing Serumu neutraliziraju slobodne radikale koji oštećuju stanice te revitaliziraju kožu, potiču ciklus obnove, održavaju elastičnost i svježi izgled kože te joj daju mladenački sjaj.

Jedinstvenu snagu prirode u bočici uchka kozmetike možete isprobati na našem Beautyfestu, koji će se održati 19. listopada u Esplanade Zagreb hotelu s početkom u 17 sati. uchka će tamo predstaviti svoje proizvode i savjetovati vas o tome kako se, uz snagu prirodnih sastojaka, svakodnevno brinuti o svojoj koži.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju