Iako ne objavlju često fotografije na Instagramu, kada to učini, Izabel Kovačić redovito privuče pozornost svojim odjevnim kombinacijama.

Čak i onda kada objavi ležerno izdanje, supruga nogometaša Matea Kovačića oduševi modnim odabirima.

Dogodilo se to i kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u crnoj predimenzioniranoj majici i bijelim trapericama s poderotinama i podvrnutim nogavicama.

Zaljubljenice u modu posebno će oduševiti obuća i detalji kojima je lijepa Izabel upotpunila kombinaciju.

Natikače Chypre modne kuće Hermes Natikače Chypre modne kuće Hermes (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za natikače Chypre modne kuće Hermes. Radi se o traženom modelu koji se nalazi na popisu natikača koje trenutačno svi žele imati u svojoj garderobi. Dovoljno je samo površno baciti oko na društvene mreže modnih influencerica i vrlo ćete brzo negdje uočiti taj model.

Kada su u pitanju detalji, Izabel je nosila i crni remen s metalnom kopčom modne kuće Celine, a točka na i tog izdanja bila je jedna od najpopularnijih i najlegendarnijih torbi na svijetu.

Riječ je o torbi Birkin modne kuće Hermes, koja je najtraženija torba među slavnim osobama i kolekcionarima opsjednutim luksuznim torbicama. Izrada jedne torbe traje 48 sati, a izrađuju se ručno u specijaliziranim Hermèsovim radionicama. Izabel nosi popularnu birkinicu od crne kože s metalnim detaljima.

  15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

Kultna Birkinica: 10 zanimljivosti o najslavnijoj torbi na svijetu Kultna torba Hermes Birkin dolazi i u ružičastoj boji Jane Birkin preminula je u 77. godini života Heidi Klum nosi torbu Hermes Birkin +6 Alessandra Ambrosio nosi torbu Hermes Birkin

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju