Nebrojeno puta smo se uvjerili da je traper od glave do pete ustinu šik opcija.

Galerija Izabel Kovačić Tori Mum Jeans. 268 eura Silas Bomber Jacket, 447 eura +1 Tori Mum Jeans

Kombinacije u kojima se spaja više komada od trapera su istovremeno tako ležerne i cool, a pomoću cipela na potpeticu lako ih se podiže na jednu višu razinu.

No, traper od glave do pete izgleda jednako odlično i u kombinaciji s loafericama, tenisicama i drugom obućom ravnih potplata.

Kombinacije s više komada od trapera u trendu su i ovo proljeće. Kako kažu modni znalci, jednom kada svoje omiljene traperice uparite s traper jaknom sve oči bit će uprte u vas.

Da dupli traper uistinu privlači pozornost, svojom kombinacijom potvrđuje i Izabel Kovačić.

Nisam nosila ništa osim trapera otkad smo izdali kolekciju, napisala je Izabel u opisu ispod fotografije na Instagramu na kojoj pozira u komadima od trapera koji su dio ponude njezinog brenda Izakova.

Lijepa Izabel uparila je model traperica Tori Mum Jeans s bomber jakom imena Silas.

U opisu traperica navodi se da utjelovljuju klasičnu eleganciju i predstavljaju postojan stil koji će trajati generacijama. One, piše na stranici, nude moderan pogled na klasičnu mum jeans siluetu. Krasi ih visoki struk i opušteni kroj zahvaljujući kojem pružaju udobnost.

Tori Mum Jeans. 268 eura Tori Mum Jeans. 268 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Što se tiče jakne, u opisu se navodi da svojom elegantnom siluetom i nenametljivim detaljima daje dašak sofisticiranosti svakom izdanju.

Silas Bomber Jacket, 447 eura Silas Bomber Jacket, 447 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Izabel je uz kombinaciju od trapera nosila bež čizme iznad koljena s visokom potpeticom.

Volite li i vi kombinirati traper na traper?

Pogledajte kako izgleda kad ikona stila nosi traperice u svečanoj prilici Cate Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea - 4 Cate Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea - 1 Cate Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea - 2 +1 Cate Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea - 3

Severinina kombinacija pokazuje da je traper od glave do pete odličan izbor za sve prilike Severina u blještavom traperu na modnom eventu Severina u blještavom traperu na modnom eventu Severina u blještavom traperu na modnom eventu +1 Komplet od blještavog trapera brenda Diesel

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju