Brojne poznate osobe okupile su se na Zagrebačkom Velesajmu na modnom eventu. Dobrog stila ondje nije nedostajalo, a ponajviše se istaknula Severinina odjevna kombinacija.

Galerija Severina u blještavom traperu na modnom eventu Severina u blještavom traperu na modnom eventu Severina u blještavom traperu na modnom eventu +1 Komplet od blještavog trapera brenda Diesel

Severina je zabavljala goste svojim hitovima, a za tu je priliku odabrala baš dojmljivu odjevnu kombinaciju sačinjenu od blještavog trapera.

Severina u blještavom traperu na modnom eventu Severina u blještavom traperu na modnom eventu (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Iako u modi postoji to nepisano pravilo kako ne bismo trebali nositi tri odjevna komada istog materijala, Severina je svojim outfitom pokazala da i takve kombinacije mogu izgledati efektno.

Odjenula je komplet koji čine cargo hlače i crop top, a cjelokupni dojam je zaokružila popularnom bomber jaknom. Još jedan hrabri detalj u njezinoj odjevnoj kombinaciji su čizme od trapera s tankom potpeticom koje krasi srebrna kopča, te voluminozni prsten u obliku zvijezde.

Čizme od trapera brenda Diesel Čizme od trapera brenda Diesel (Foto: Internetska stranica proizvođača)

O odjevnim kombinacijama koje čini traper od glave do pete, govorio je i stilist Marko Grubnić u serijalu Dreskod, a njegove savjete za uspješno kombiniranje jednog od najpopularnijih materijala na svijetu možete pronaći na linku. 

Severina u blještavom traperu na modnom eventu Severina u blještavom traperu na modnom eventu (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

I torba je mrak: Olja Vori u hlačama s udobnim strukom koje osvajaju i krojem i bojom Olja Vori na modnom eventu - 2 Olja Vori na modnom eventu - 1 Olja Vori na modnom eventu - 3 +2 Olja Vori nosi torbu brenda Diesel Boja je top: Severina nosi predivan sako koji smo vidjeli i u popularnoj seriji Sako Magde Butrym Sako Magde Butrym Sako Magde Butrym +1 Sako Magde Butrym

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju