Kultna serija "Seks i grad" oblikovala je generacije modernih žena. Carrie, Miranda, Charlotte i Samantha otvoreno su govorile o ljubavi, seksu, prijateljstvu i modi i tako iz epizode u epizodu izlazile iz društvenih okvira toga doba.

Znate li da je od emitiranja prve epizode serije Seks i grad prošlo 25 godina? Uvijek nas iznova iznenadi ta spoznaja koliko su glavne junakinje bile ispred svoga vremena.

Ljubitelje popularne serije razveselit će vijest da je izašao prvi trailer za drugu sezonu I tek tako, nastavka kultne serije.

Druga će sezona po mnogočemu biti posebna, a najveće oduševljenje izazvat će povratak velike ljubavi Carrie Bradshaw, frajera koji nam se uvukao pod kožu još u seriji Seks i grad.

U traileru možemo vidjeti puno dobre mode, karakternih žena koje su usredotočene na osobni rast i podršku najboljih prijatelja, koja je ponovno u prvom planu.

Carrie se pokušava prilagoditi životu nakon Face, Mirandina romansa sa Cheom se nastavlja, dok se Charlotte suočava s klasičnim obiteljskim izazovima.

Upozoravamo da bi sam kraj trailera mogao izazvati navalu emocija kod velikih ljubitelja serije jer je scena u kojoj Carrie nakon toliko vremena ugleda Aidena zasta dirljiva.

Već smo imali priliku vidjeti fotografije sa snimanja koje su nam dale kratki uvid u novu sezonu i nagovijestile povratak velike ljubavi, a najnoviji trailer to nam je i potvrdio.

Prva sezona nastavka kultne serije gurnula je priču na novi teritorij, a druga nam donosi cijeli pladanj poslastica, barem kako najavljuju čelni ljudi serije. Imamo tako puno pitanja i jedva čekamo da odgovorimo na sva njih, poručio je direktorski trojac, Michael Patrick King, Darren Star i Cynthia Nixon.

Splitska i zagrebačka street style izdanja stvorena za "Seks i grad" Street style izdanje dizajnerice Lee Horvat Divna Lora u najboljem street style izdanju u 2021. po odabiru naših čitateljica Street style izdanje Ivane Ponjavić +17 Street syle izdanje Dalile Turk

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju