Društvene mreže užarila je rasprava zbog žene koja je stavila oglas da prodaje vjenčanicu koju je nosila kao gošća na vjenčanju. Žena je haljinu kupila za vlastito vjenčanje, ali na kraju je nosila drugu pa je ovu odlučila odjenuti na tuđe vjenčanje. Neki je zbog toga nazivaju najgorom gošćom na vjenčanju ikada.

Žena, za koju se vjeruje da je iz SAD-a, stavila je oglas u kojem prodaje vjenčanicu britanske dizajnerice Alice Temperley, jednostavnu, elegantnu haljinu s čipkom na rukavima i leđima te rasporom s prednje strane. U oglasu je otkrila da je haljinu nosila jednom kao gošća na vjenčanju i da je dobila puno komplimenata.

Kupila sam je kao svoju vjenčanicu, ali mišljenje moje mame je prevagnulo te je ona tražila da nosim nešto tradicionalnije. Može biti super odabir kao haljina za posebnu prigodu ili kao vjenčanica za mladenku koja želi nešto manje tradicionalno. Leđa su prekrasna, napisala je žena. Mnogi su se začudili kako je u oglasu otvoreno priznala da je vjenčanicu nosila kao gošća. Nije poznato kako je mladenka reagirala na takav odabir odjeće, ali zato se na Redditu našlo dosta komentara pojedinaca koji njezin odabir ne odobravaju.

Mogu zamisliti ovo kao objavu na Redditu u kojoj ova ženska piše kako nema pojma zašto se mladenka uzrujala i kako joj nije bila namjera da zasjeni mladu.

Kladim se da su komplimenti bili tipa 'Kako hrabro od tebe!' i 'To je stvano odvažno od tebe!' i slično. Zbog toga misli da haljina nije tradicionalna, neki su od komentara.

Vjenčanica s potpisom dizajnerice Alice Temperley koju je gošća nosila na vjenčanju Vjenčanica s potpisom dizajnerice Alice Temperley koju je gošća nosila na vjenčanju (Foto: Alice Temperley)

Njezina mama željela je da nosi tradicionalniju vjenčanicu umjesto ove? Haljina izgleda obično i stoga tradicionalno. Može li biti više tradicionalno od toga? Imam toliko pitanja, haha, čudili su se neki. Drugi su pisali da je možda mladenka tražila da gosti odjenu bijelo za njezin veliki dan.

Neke mladenke nije briga koju boju nose gosti, a neke čak izričito žele da vjenčanje bude crno- bijelo.

Jednom sam bila na vjenčanju na kojem je mladenka pozvala sve koji su već u braku da odjenu svoje vjenčanice. Vjenčanje je bilo zbunjujuće jer nismo bili na ceremoniji, samo na proslavi, a poznavala sam samo mladoženju i prvih deset minuta nisam znala koja je mladenka, podijelila je svoje iskustvo korisnica Reddita.

Upravo sam pozvana na vjenčanje na kojem je zabranjena boja losos ružičasta, sve druge boje, uključujući bijelu, su dozvoljene. Događa se, pa možda je i ovdje to bio slučaj? Ali da, sigurno da ne izgleda dobro, izrazio je netko svoj stav.

Vjenčanje Osam osoba koje ne morate pozvati na svoje vjenčanje

Moja prijateljica tražila je bijelu, krem i boju lana. Sigurno sam je milijun puta pitala: 'Jesi li sigurna?' Onda sam joj poslala fotografiju svoje haljine (više kao haljina za djeverušu, nego za mladenku, ali ipak, bijela?). Rekla je da izgledam super i da je haljina savršena, ali kada sam išla na probu za haljinu krenuli su mi čestitati, pa sam ponovno počela paničariti.

To je bilo baš ono što je ona željela i fotografije s vjenčanja su prekrasne, ali sigurno je dobila stotinjak poruka prijatelja prije nego što smo svi pristali na 'dress code', opisala je jedna žena.

Osim ako vjenčanje nije imalo bijelu za 'dress code' ili žena živi negdje gdje bijela nije boja mladenke, onda je ispala i više nego nepristojna, zaključila je korisnica Reddita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju