Za izradu dizajnerske obuće koriste se vrhunski materijali. Ne čudi stoga što takve cipele obično dolaze s vrtoglavom cijenom. Srećom, i pristupačniji urbani brendovi znaju trikove pomoću kojih pojedini modeli izgledaju skuplje nego što je to slučaj.

Galerija Cipele s pozlaćenim metalnim detaljima mogu izgledati jeftino Gležnjače Christiana Loubuotina prodaju se po cijeni od 5700 kuna Zara, 599,90 kn +4 Reserved, 299,90 kn

Ne želite da vam cipele izgledaju jeftino? Izbjegavajte modele koji su ukrašeni metalnim pozlaćenim dodacima poput velikih kopči, zakovica i lančića, kažu modni stručnjaci.

Jimmy Choo, 7364 kune 10 modela gležnjača od 199 do 299 kuna koje izgledaju i 10 puta skuplje

Iako je moguće napraviti cipele s metalnim dodacima koji izgleda dobro i skupocjeno, rijetko kome to uspijeva u pristupačnijem cjenovnom rangu.

Modni stručnjaci predlažu da umjesto toga birate cipele u neutralnim bojama te po mogućnosti napravljenima od prave kože ili baršuna. Cipele će izgledati skuplje i ako se odlučite za model s netipičnim oblikom potpetica, koje su čest odabir luksuznijih brendova obuće.

Gležnjače Christiana Loubuotina prodaju se po cijeni od 5700 kuna Gležnjače Christiana Loubuotina prodaju se po cijeni od 5700 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju