Jennifer Lopez danas slavi 54. rođendan. Latino diva rođena je 24. srpnja 1969. godine u Bronxu, a njezin trud, rad, upornost i odlučnost doveli su je uistinu daleko.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez na snimanju za časopis InStyle 2018. godine Bennifer na Filmskom festivalu u Veneciji +11 Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu

Karijeru je počela kao plesačica, nastupajući u raznim glazbenim spotovima. Nakon toga na red je došla gluma, a onda i pjevanje. Prvi album izdala je 1999. godine, a na njemu se, između ostalog, našlo mjesta i za veliki hit "If You Had My Love".

Paralelno s glazbenom rasla je i njezina glumačka karijera. Kinoblagajne je pokorila između ostalog romantičnom komedijom "Vjenčanje iz vedra neba" s Matthewom McConaugheyjem, a za ulogu u filmu "Prevarantice s Wall Streeta" bila je nominirana za Zlatni globus.

Osim karijerom pozornost javnosti oduvijek privlači i privatnim životom. Iza nje su tri braka, a u onom s pjevačem Marcom Anthonyjem dobila je blizance Maxa i Emme.

U posljednje vrijeme u centru je pozornosti njezin odnos s glumcem Benom Affleckom, s kojim je stupila u brak dva tjedna prije svoga 53. rođendana.

Bennifer na Filmskom festivalu u Veneciji Bennifer na Filmskom festivalu u Veneciji (Foto: Afp)

Pozornost Jennifer privlači i svojim modnim izdanjima. Bez obzira na to odlazi li na crveni tepih ili u teretanu, sve zanima što je odjenula Jennifer Lopez.

S obzirom na to da je danas slavljenica, mi smo odlučili izdvojiti 20 izdanja za crveni tepih kojima nikoga nije ostavila ravnodušnim. Pogledajte ih u našoj galeriji.

Jennifer Lopez na snimanju za časopis InStyle 2018. godine Jennifer Lopez na snimanju za časopis InStyle 2018. godine (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez na zabavu je stigla u haljini koja je stvorena za privlačenje pozornosti Jennifer Lopez Jennifer Lopez u haljini stvorenoj za privlačenje pogleda - 4 Jennifer Lopez u haljini stvorenoj za privlačenje pozornosti +1 Jennifer Lopez u haljini stvorenoj za privlačenje pogleda - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju