Broje se posljednji sati do početka 78. dodjele filmskih i televizijskih nagrada Zlatni globus u Los Angelesu, a nekoliko dana ranije Google je objavio imena najpratraživanijih zvijezda koje su se proteklih godina pojavljivale tamošnjem na crvenom tepihu.

Na sam vrh liste zvijezda čije su se haljine najviše pretraživale u posljednjem desetljeću (od 2010. godine) zasjela je glumica i pjevačica Jennifer Lopez.

Ona iza sebe ima bogatu povijest pojavljivanja na crvenom tepihu Zlatnih globusa u za sebe uobičajenim i manje uobičajenim izdanjima.

Slika nije dostupna Vidite li sličnost? Slavne žene koje nalikuju jedna drugoj više nego što mislimo

U posljednjem desetljeću Jennifer Lopez pet puta je bila na dodjeli Zlatnih globusa, a posljednji put prošle godine kada je bila nominirana za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu "Prevarantice s Wall Streeta"

Koje vam je najbolje izdanje Jennifer Lopez sa Zlatnih globusa?

glasova:

U razdoblju između 2010. i 2015. godine na dodjeli se pojavila tri puta noseći haljine jednog od svojih omiljenih dizajnera, Zuhaira Murada.

Kasnije, 2016. godine, Lopez se na dodjeli pojavila u jarko žutoj haljini koju potpisuje Giambattista Valli, dok je prošle godine internet srušila zahvaljujući haute couture kreaciji modne kuće Valentino.

Latino diva zablistala je tada u volumioznoj trobojnoj haljini koja je na prednjem dijelu imala masivnu mašnu zbog koja je ovo bilo jedno od najefektnijih izdanja na prošlogodišnjoj dodjeli.

Slika nije dostupna Odličan potez ili propust? Slavne dame koje više ne skrivaju svoje sijede vlasi

Ovo izdanje bilo je iznenađenje za mnoge jer se glumica i pjevačica inače pojavljuje u znatno provokativnijim i otvorenijim kreacijama koje nerijetko odlikuju visoki prorezi i duboki dekoltei.

Slika nije dostupna Prije 15, 20 i više godina: Kako je deset slavnih pjevačica izgledalo na početku karijere

U našoj galeriji izdvojili smo izdanja latino dive na dodjeli nagrada Zlatni globus u posljednjem desetljeću, a na vama je da u naš anketi odaberete izdanje koje vam se najviše sviđa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju