Samo nekoliko dana nakon što je svijet oduševila u unajmljenoj zelenoj haljini, Catherine Middleton zablistala je u još jednom glamuroznom izdanju na prijemu održanom u Buckinghamskoj palači.

Galerija Catherine Middleton Glamurozno izdanje Catherine Middleton Princeza je nosila broš s fotografijom preminule kraljice +2 Glamurozno izdanje Catherine Middleton

Princ i princeza od Walesa zajedno s kraljem Charlesom i kraljicom-suprugom Camillom, bili su domaćini svečane večere za članove diplomatskog zbora u kraljevskoj rezidenciji.

Princ i princeza od Walesa Princ i princeza od Walesa (Foto: Profimedia)

Princeza od Walesa za ovu prigodu je odabrala crvenu haljinu Jenny Packham ukrašenu šljokicama i perlicama. Haljina dugih rukava prati liniju tijela, a princezi je stajala kao salivena. Radi se o modelu naziva "Elodie", koji je dio prošlogodišnje kolekcije ove modne kuće.

Glamurozno izdanje Catherine Middleton Glamurozno izdanje Catherine Middleton (Foto: Profimedia)

Uz haljinu je nosila tijaru naziva "Lotus Flower" (lotosov cvijet). Ovo je drugi put da princeza nosi krunu u manje od mjesec dana, a četvrti put da nosi ovu krunu, koju je posljednji put nosila 2015. godine na državnom banketu u čast kineskog predsjednika Xi Jinpinga. I tada ju je uparila s crvenom haljinom.

Princeza je nosila broš s fotografijom preminule kraljice Princeza je nosila broš s fotografijom preminule kraljice (Foto: Profimedia)

Detalj koji je privukao posebnu pozornost bio je žuti broš s vrpcom pričvšćen na njezinim prsima. Broš, naime, krasi portret mlade kraljice Elizabete II.

Broševi su inače znak da je osoba koja ih nosi postala dio kraljevskoga obiteljskog reda, a radi se o časti koju dodjeljuje monarh. Ukupno je 15 žena dobilo tu čast od preminule kraljice, a sedam je živućih primateljica, među kojima je i princeza od Walesa.

Haljina Catherine Middleton o kojoj zbog jednog detalja danas svi pričaju Catherine Middleton Catherine Middleton u unajmljenoj haljini Catherine Middleton u unajmljenoj haljini +1 Catherine Middleton u unajmljenoj haljini

Izdanje dostojno princeze Catherine je upotpunila i visećim naušnicama pokojne kraljice. Odlučila se i za ravno oblikovanu, raspuštenu kosu, odnosno frizuru koja je savršeno odgovarala kraljevskoj kruni.

Glamurozno izdanje Catherine Middleton Glamurozno izdanje Catherine Middleton (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju