Jedna od najvećih holivudskih zvijezda, s karijerom koja traje desetljećima, Nicole Kidman, ovog je tjedna prisustvovala na dodjeli ARIA nagrada kako bi podržala svog supruga, Keitha Urbana koji je bio domaćin događanja.

Galerija Lucia je pravila društvo slavnoj teti na crvenom tepihu Svojim izdanjem oduševila je korisnike društvenih mreža Lucia i njezina mama Antonia Kidman 2015. godine +0 Nicole Kidman i nećakinja Lucia Hawley  

Međutim, kada se pojavila na crvenom tepihu s članovima svoje obitelji, svu pozornost preuzela je njezina predivna nećakinja, 19-godišnja Lucia Hawley.

Kći Nicoline mlađe sestre Antonije Kidman pokazala je svoju elegantnu figuru u predivnoj crnoj haljini. Kombinaciju je podigla parom crnih sandala s remenčićima i srebrenom clutch torbicom.

Make-up je bio jednostavan i isticao je njezinu mladost i prirodnu ljepotu. Činili su ga tek nježno rumenilo na obrazima, ruž nude nijanse, tuš za oči i maskara.

Cjelokupan izgled ove brinete upotpunili su lagani valovi u kosi.

Glumica je zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu obilježila objavom na Instagramu i fotografijom na kojoj grli nećakinju, a korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni izgledom 19-godišnjakinje.

Pogledajte i nepogrešivu eleganciju nećakinje princeze Diane.

Lucia je pravila društvo slavnoj teti na crvenom tepihu Lucia je pravila društvo slavnoj teti na crvenom tepihu Foto: Getty Images

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju