Sabina Tandara Knezović, dugogodišnja reporterka Nove TV poznata po svom beskompromisnom izvještavanju, drugu godinu zaredom je nominirana za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osobe godine.

Galerija Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže +0 Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže

Glasanje za nagradu traje do 15. ožujka, a tjedan dana kasnije održat će se i svečana dodjela u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

Stilist Ivan Friščić i naša reporterka već su pronašli dobitnu modnu kombinaciju za dodjelu domaćeg medijskog Oskara.

Izdanje koje odiše elegancijom i osvaja divnim bojama sastoji se od duge tamnoplave haljine i ljubičastog sakoa.

Stilist nam je objasnio kako su došli do ovog očaravajućeg spoja.

Sabina i ja se super slažemo što se tiče stajlinga i u 90 posto slučajeva odabir padne na odijelo. Ona se najbolje osjeća i odlično izgleda u odijelima.

Međutim, ovaj put sam se vodio idejom da to ipak bude nešto malo glamuroznije. Šljokičasto odijelo nije igralo i odlučili smo se da idemo na finu satiniranu haljinu sa sakoom koji malo zatvara rukave jer haljina ima otvorene ruke
, objasnio je Ivan i dodao kako mu se činilo da će jedna ovakva opcija biti puno bolji odabir za HNK, a prilikom odabira kombinacije htio je postići još nešto.


Cilj je bio istaknuti svu ljepotu žene koja postoji u našoj Sabini jer osim što je izuzetno pametna i genijalna novinarka, ona je i izuzetno lijepa žena, zaključio je Ivan.

Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže Izdanje Sabine Tandare Knezović za dodjelu Večernjakove ruže (Foto: Ivan Friscic)

Kako podržati Sabinu svojim glasovima pročitajte OVDJE.

Marija Miholjek: Kraljica elegancije u izdanju s kojim je nemoguće pogriješiti Marija Miholjek na dodjeli nagrada Zlatni studio - 4 Marija Miholjek na dodjeli nagrada Zlatni studio - 2 Marija Miholjek na dodjeli nagrada Zlatni studio - 1 +0 Marija Miholjek na dodjeli nagrada Zlatni studio - 3

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju