Filip Rudan sigurno će zauvijek pamtiti 29. dodjelu diskografske nagrade Porin. Mladi glazbenik proglašen je novim izvođačem godine i kući je ponio svoju prvu veliku nagradu u karijeri.

Galerija Filip Rudan na 29. dodjeli Porina Harry Styles Harry Styles i Filip Rudan +5 Filip Rudan na Dori 2020. godine

Uz njega, u kategoriji novog izvođača godine bili su nominirani Eric Vidović i Nela Đinđić, a stručno biračko tijelo sastavljeno od glazbenika i ostalih profesionalaca iz glazbene industrije odlučilo je kako upravo Filip Rudan zaslužuje ovo priznanje.

Filip Rudan na 29. dodjeli Porina Filip Rudan na 29. dodjeli Porina (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Komentatori na društvenim mrežama analizirali su odjevnu kombinaciju koju je odabrao za dodjelu Porina, a mnogi su zaključili kako ih podsjeća na Harryja Stylesa.

Harry Styles Harry Styles (Foto: Profimedia)

Filipa od početka javne karijere prate usporedbe s popularnim 28-godišnjim britanskim glazbenikom, a ovaj put je za usporedbu "kriva" njegova košulja.

Harry Styles i Filip Rudan Harry Styles i Filip Rudan (Foto: Profimedia/Pixsell/Davor Javorovic)

Poznati muški magazin GQ prije nekoliko godina prozvao je Harryja kraljem košulja s uzorkom. Harry ih u većini slučajeva ne kopča i definitivno je zaslužan za popularizaciju trenda raskopčanih košulja koji posljednjih godina vlada među mlađom muškom populacijom.

S obzirom na zanimljiv i nonšalantan stil te očitu naklonost prema raskopčanim košuljama s efektnim printom, Filipa definitivno možemo prozvati hrvatskim Harryjem Stylesom, a ujedno mu i poželjeti da ostvari uspješnu karijeru poput svog modnog dvojnika.

Filip Rudan na Dori 2020. godine Filip Rudan na Dori 2020. godine (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Harry Styles Harry Styles (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju