Irska spisateljica Cecelia Ahern, koja se proslavila svojim prvim romanom "P. S. Volim te", napisala je nastavak ove uspješnice prema kojoj je snimljen i istoimeni film.

Knjiga "P. S. Volim te" takla je srca milijuna ljudi. Holly sada počinje novo poglavlje u životu. Dolazi nastavak "P. S. Volim te", navodi se u Facebook objavi na profilu autorice.

Učinila sam to. Napisala sam nastavak P. S. Volim te i zove se 'Postscript'. To je P. S. mom P. S.-u od prije 14 godina, a pisanje je bilo emotivno iskustvo, poručila je na Facebooku Cecelija Ahern i dodala kako je pucala od želje da podijeli ovu vijest.

Knjiga će biti objavljena u rujnu, a autorica je dodala kako se nada da će i čitatelji poželjeti dobrodošlicu Holly i Gerryju te plakati koliko je i ona plakala.

Film P.S. Volim te naučio nas je neke bitne lekcije P.S. Volim te: Najvažnije lekcije koje nas je naučio nezaboravni film

Naslovnica knjige \'P.S. iz Pariza\' "P.S. iz Pariza": Moderna ljubavna priča velikog poznavatelja tajni ljudskog srca

Roman "P. S. Volim te" prvi je roman irske spisateljice, koji je objavljen 2004. godine. U Irskoj je roman 19 tjedana bio na prvom mjestu top-liste prodaje, a na prvo mjesto zasjeo je i u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačkoj i Nizozemskoj.

Roman priča priču o sretnom bračnom paru, Holly i Gerryju, čiju sreću prekida iznenadna Gerryjeva smrt. Iako je Holly mislila da ne može nastaviti život bez svog supruga, on se pobrinuo da se to ne dogodi. Ostavio joj je pisma koja su njegovoj supruzi donijela ohrabrenje i poslala je u avanturu.

Filmska adaptacija knjige premijerno je prikazana u prosincu 2007. godine, a glavne uloge igrali su Hilary Swank i Gerard Butler. Žene diljem svijeta plakale su skupa s Holly, koja je ostala bez ljubavi svog života, pa će, bez imalo sumnje, jednako kao i autorica knjige, plakati i na nastavak njezine priče.

Sada nam samo ostaje čekati jesen 2019. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju