Talentirani gospodin Ripley se vraća na male ekrane. Ova će vijest oduševiti ljubitelje psihološkog trilera iz 1999. s Mattom Damonom, Gwyneth Paltrow, Judeom Lawom i Cate Blanchett. Ovaj je naslov žario i palio u vrijeme kad je izašao, a i danas se ističe kao jedan od omiljenih filmova ove tematike.

Galerija Serija Riplay Serija Riplay Serija Riplay +4 Serija Riplay

Zato nas je obradovala vijest da na Netflix stiže još jedna ekranizacija istoimene knjige iz 1955. godine, autorice Patricie Highsmit , koja govori o vještom prevarantu Tomu Ripleyu.

Radnja starog filma započinje u New Yorku 50-ih godina prošlog stoljeća, kad je mladi (i neuspješni) Tom Ripley poslan je u Italiju po Dickieja Greenleafa, bogatog i razmaženog milijunaša. Ali kada zadatak propadne, Ripley poduzima ekstremne mjere…

Serija Riplay Serija Riplay (Foto: Netflix)

Nova adaptacija nešto je drukčija – prije svega, radi se o mini seriji, i to crno-bijeloj, a glavnu ulogu ovoga puta preuzima Andrew Scott. Tom Ripley je dio naše svijesti, kaže producent i dobitnik Oscara Steven Zaillian i dodaje da gotovo 70 godina nakon što je lik stvoren, još uvijek izaziva pozitivne reakcije. Iako serija još nije niti izašla, uzbuđenje samo raste, a kritike su odlične. 

Nova serija će nas, kroz osam napetih epizoda, odvesti na uzbudljivo putovanje Italijom 60-ih godina prošlog stoljeća, a osim Scotta, u seriji Ripley gledat ćemo i Dakotu Fanning te Johnnya Flynna.

Serija Riplay Serija Riplay (Foto: Netflix)

Ako vas je zaintrigirala vijest o izlasku nove serije, ne morate dugo čekati, jer je na Netflixu gledamo već sutra, 4. travnja.

Serija Riplay Serija Riplay (Foto: Netflix)

The Gentlemen Pozitivne reakcije samo se nižu: Izašla je nova serija Guya Ritchieja Griselda Serija o narkošefici Griseldi Blanco Sofiju Vergaru prikazala u sasvim drukčijem izdanju Filmovi i serije na Netflixu u 2024. Vrijedi čekati: 10 najboljih naslova koji na Netflix stižu u 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju