Netflix je objavio da izlazi šesta sezona briljantne serije The Crown. Tvorac serije Peter Morgan promijenio je mišljenje, nakon što je početkom godine objavio kako će kraljevska drama nakon pete sezone prekinuti svoju zapetljanu priču.

Iako smo razgovarali o tome da u petoj sezoni dolazi kraj, ubrzo je postalo jasno da bismo se trebali vratiti na izvorni plan i napraviti i šestu sezonu, kako bismo pokazali poštovanje prema ovoj bogatoj i složenoj priči, rekao je Morgan za Variety, a to je potvrdio i Netflix na svojim društvenim mrežama.

Šesta sezona će biti smještena u rane 2000-te i bavit će se administracijama premijera Johna Majora i Tonyja Blaira.

Fanovi su već pretpostavili da nećemo imati priliku gledati zanimljivosti iz braka Williama i Kate Middleton, kao ni priču koja je uzdrmala cijelo kraljevstvo, a čiji su protagonisti princ Harry i Meghan Markle.

The Crown se u ovoj sezoni neće dohvatiti niti velike afere princa Andrewa, čije je prijateljstvo s Jeffreyem Epsteinom zgrozilo cijeli svijet. Za sada znamo da će šesta sezona dokumentirati smrt princeze Diane.

Scena iz treće sezone serije \'Kruna\' Serija Kruna dobiva šestu i zadnju sezonu (Foto: Zadovoljna.hr)

Tvorac serije je rekao da mu je zapravo drago što neće ispričati ove priče, a posebno je komentirao situaciju s „odbjeglim članovima kraljevske obitelji“, zaključivši da njihova priča „još nije gotova“ pa je nema smisla niti pričati.

Kruna podiže ljestvicu svakom novom sezonom. Jedva čekamo da publika vidi nadolazeću sezonu i ponosni smo što podržavamo Peterovu viziju i fenomenalnu glumačku ekipu za šestu i posljednju sezonu The Crown, rekla je Cindy Holland, potpredsjednica Netflixa.

U petoj i šestoj sezoni ćemo imati priliku vidjeti neku novu glumačku postavu. Imelda Staunton će glumiti kraljicu Elizabethu, a Lesley Manville i Johnatan Pryce će glumiti princezu Margaret i princa Philipa.

Prizor iz treće sezone serije \'Kruna\' Serija Kruna jedna je od najvećih Netflixovih uspješnica (Foto: Screenshot Youtube (Netflix))

Poznato je i da će dva glumca glumiti mladog Williama, 16-godišnji Rufus Kampa i 21-godišnji Ed McVey, dok će Kate Middleton glumiti Meg Bellamy.

Glumica Morfydd Clark na svjetskoj premijeri serije 'Gospodar prstenova: Prsteni moći' u Londonu Stiže "Gospodar prstenova: Prsteni moći": Nova serija u prvom planu ima ženski lik

Slika nije dostupna Odbrojavanje je počelo: Prepostavlja se datum izlaska nove sezone serije "Emily u Parizu"

Iako ne postoji službeni datum izlaska pete sezone, vjeruje se da ćemo nove kraljevske drame imati priliku gledati krajem godine, a zadnju sezonu, veliku završnicu, gledat ćemo već sljedeće godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju