Ne znamo je li bilo koja suvremena serija podignula toliko prašine kao Emiliy in Paris. Neke je oduševila lagana i opuštajuća atmosfera, koju su stvarali lijepi prizori Europe i simpatična Emiliy koja žonglira između posla, romantike i prijatelja dok se pokušava prilagoditi životu u gradu ljubavi...

Drugi su, pak, kritizirali banalnost produkcije, lošu glumu i klasične klišeje koji su stavljeni u prvi plan. Već u prvoj epizodi, bit će vam jasno kakav je tipični Amerikanac, a kakav Francuz. Francuzi su nepristojni, neuredni i preziru sve ljude koji ne pričaju francuski.

Amerikanka Emiliy, stručnjakinja u marketingu, je pametnija od svih Francuza, ima super ideje, ne govori niti riječi francuskog, ali uspješno obavlja svaki zadatak koji stave pred nju.

Bez obzira je li se ova serija svidjela javnosti ili ne, statistika pokazuje da smo je svi gledali. Prve dvije sezone su srušile sve rekorde, a znatiželjna publika ne može dočekati novu sezonu.

Šarmantna i zabavna serija, idealna za opuštanje, oduševila je mnoge unatoč negativnim kritikama, a čak je i nominirana za izvanrednu humorističnu seriju.

Slika nije dostupna Genijalna ideja? Obožavatelji žele Samanthu Jones u seriji "Emily u Parizu"

Početkom 2022. službeno je potvrđeno snimanje treće i četvrte sezone, a čak je i kreator serije, Darren Star otkrio da snimanje kreće u lipnju 2022.

Slika nije dostupna Tko vam je zgodniji? Atraktivni chef dobio je seksi konkurenciju u seriji "Emily u Parizu"

Iako glumačka ekipa nije podijelila niti jednu fotografiju sa snimanja, službena stranica serije je početkom lipnja ove godine objavila kako je snimanje službeno počelo.

Snimanje je još u tijeku pa ne možemo odrediti točan datum izlaska treće sezone, ali vjerni fanovi su uspjeli analizirati svaki detalj i doći do okvirnih datuma kada bismo mogli očekivati dolazak nove sezone.

Ako produkcijski raspored budemo temeljili na prethodne dvije sezone, treću sezonu bismo mogli očekivali zaista brzo.

Snimanje prve dvije sezone trajalo je dva mjeseca pa se nadamo da ekipa taj tempo slijedi i u realizaciji nove sezone. Analiza snimanja, fotografiranja i svih priprema otkriva da bismo sljedeću sezonu mogli očekivati negdje u siječnju 2023. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju