Ako je ikada bilo koji dnevni ritual pustio duboko korijenje na našim prostorima onda je to svakako ispijanje kave. Naročito one jutarnje.

Bez kave nikako ne možemo zamisliti početak dana, druženje s prijateljima ili poslijepodnevni odmor. Najbolji izbor je uvijek i tradicionalno Franckova Ciglica.

Franckova ponuda u Konzum prodavaonicama bogatija je i za posebno promotivno pakiranje koje sadrži dvije Ciglice te šalicu s tanjurićem

Ovih dana Franck je pripremio i dva posebna iznenađenja ljubiteljima kave, a posebice onima koji za poklon kao i za sebe uvijek, već desetljećima biraju Ciglicu. Naime, na policama Konzuma možete pronaći Limited Edition pakiranje omiljene Ciglice. Ovo je izdanje Jubilarne kave nastalo u suradnji s ilustratoricom Anom Žaja Petrak, koja je u svojem stilu ilustrirala ono što Ciglica predstavlja.

Franckova ponuda u Konzum prodavaonicama bogatija je i za posebno promotivno pakiranje koje sadrži dvije Ciglice te šalicu s tanjurićem. U ponudi su četiri različite šalice koje možete kombinirati s četiri tanjurića te prikupiti cijeli set sa zanimljivim motivima. Idealni dar za svaku priliku postao je tako još posebniji i poželjniji.

Stoga, kavoljupci, pripremite se na nove mirisne i tople užitke. Franck uvijek misli na vas!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju