Limitirana serija gelova za osvijetljvanje tijela Fenty Beauty Body Lava čini kožu svježom, sjajnom i osunčanom.

Iz ovog popularnog brenda, koji je Time magazine prozvao izumom 2017. godine, napominju da ćete nakon nanošenje proizvoda na kožu imati osjećaj kao da ste se vratili s godišnjeg odmora.

Ono što highlighter čini za jagodice lica, to Body Lava Body Luminizer čini za cijelo tijelo. Proizvod se temelji na mikročesticama koje reflektiraju svjetlost po koži, a dolazi u dvije nijanse – rose gold i brown sugar koje odgovaraju svakom tenu. Povrh svega, proizvod ima ugodan miris cvijeća i vanilije. Fenty Beauty Body Lava - 3 Body Lava Body Luminizer s četkom Face & Body Kabuki (Foto: fentybeauty.com)

Fenty Beauty Body Lava novost je u Rihanninoj ljetnoj kolekciji "Beach, Please!" Dolazi u bočici od 90 mililitara, a najlakše se nanosi specijalnom Face & Body Kabuki četkom iz iste kolekcije.

Otkako je proizvod izašao na tržište prije nekoliko dana, beauty blogerice ne prestaju pjevati hvalospjeve ovom proizvodu.

Bočica od 90 ml može se naručiti preko interneta po cijeni od oko 405 kuna. Fenty Beauty Body Lava - 2 Dvije nijanse Body Lava Body Luminizera pristaje svakom tenu (Foto: fentybeauty.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju