Jamie Lee Curtis bila je jedna od glavnih zvijezda na 29. dodjeli nagrada SAG održanoj u Los Angelesu. Legendarna Jamie osvojila je nagradu za najbolju sporednu glumicu u filmu Sve u isto vrijeme, drami komediji apsurda u kojoj glumi Deirdre Beaubeirdre, djelatnicu u poreznoj upravi koju je utjelovila vrhunski komično te pokazala još neviđenu širinu svoga glumačkog talenta.

Galerija Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 7 Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 4 Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 8 +5 Jamie Lee Curtis nosi svilenu haljinu litavsko-kanadske dizajnerice Romone Keveze

Sve u isto vrijeme napisali su i režirali Daniel Kwan i Daniel Scheinert, dvojac poznat pod imenom Daniels. U središtu je radnje sredovječna kineska imigrantica Evelyn Wang (Michelle Yeoh) koja bude uvučena u ludu avanturu u kojoj samo ona može spasiti postojanje svega istražujući druge svemire i povezujući se sa životima koje je mogla živjeti.

Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 3 Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG (Foto: AFP)

Jamie Lee Curtis, koja u filmu nominiranom za 11 Oscara glumi Deirdre Beaubeirdre, osvojila je nagradu Screen Actors Guild za najbolju sporednu glumicu, a glumačka legenda osvojila je i crveni tepih na dodjeli nagrada odjevena u crvenu haljinu litavsko-kanadske dizajnerice Romone Keveze.

Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 9 Jamie Lee Curtis osvojila je nagradu SAG za najbolju sporednu glumicu (Foto: AFP)

Jamie je izgledala fantastično u toaleti od svile jednostavnog i pročišćenog sirena-kroja s dubokim dekolteom i sitnim gumbićima po čitavoj dužini na stražnjoj strani koji skrivaju patentni zatvarač. Profinjeni, ženstveni stajling upotpunila je elegantnim naušnicama i narukvicom.

Marko Grubnić: "Ta haljina govori sve jezike ovoga svijeta" Cara Delevingne Hailey Bieber Angela Bassett u Moschinovoj haljini na Oscarima 2023. +3 Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara

Tim svečanim izdanjem Jamie Lee Curtis pokazala je da i u sedmom desetljeću života izgleda fenomenalno, a na njezine modne odabire mogle bi se ugledati i upola mlađe kolegice. Nominirana je za najbolju sporednu glumicu i za Oscar, pa s nestrpljenjem čekamo i 95. dodjelu najprestižnije filmske nagrade koja će se održati 12. ožujka.

Jamie Lee Curtis u haljini dizajnerice Romone Keveze na dodjeli nagrada SAG - 2 Jamie Lee Curtis s ekipom filma 'Sve u isto vrijeme' (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju