Legendarnoj glumici Jane Fondi na Tribeca Film Festivalu uručeno je posebno priznanje za njen politički aktivizam za koji je dobila nagradu Harry Belafonte Voices For Social Justice. Za dodjelu Jane je odjenula bijelo odijelo u kojem 85-godišnja glumica izgleda fantastično.

Galerija Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu - 5 Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu - 1 Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu - 7 +3 Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu

Jane Fonda mnoge fascinira svojim izgledom i vitalnošću u 86. godini života, kao i modnim stilom i načinom na koji nosi odjeću. Glumičin odabir za dolazak na Tribeca Film Festival u New Yorku bilo je bijelo odijelo besprijekorno elegantnog, klasičnog kroja.

Odijelo je sačinjeno od hlača lagano širih nogavica na crtu i sakoa s jednim gumbom u obliku srebrnog kamena. Ispod sakoa odjenula je jednostavnu bijelu majicu, a stajling je podigla efektnom dugačkom ogrlicom s velikim metalnim ringovima.

Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu - 1 Jane Fonda izgleda fantastično u bijelom odijelu (Foto: Profimedia)

Profinjenom, minimalističkom modnom izdanju dodala je cipele off-white nijanse, a od nakita veliki zlatni prsten i viseće zlatne naušnice. Nakon što je primila nagradu Harry Belafonte Voices For Social Justice, u govoru zahvale Jane Fonda spomenula je i da uzima 18-mjesečnu pauzu od glume kako bi se posvetila političkom aktivizmu ususret predsjedničkim izborima u SAD-u 2024. godine.

Jane Fonda u bijelom odijelu na Tribeca Film Festivalu - 7 Jane Fonda i voditeljica Robin Roberts (Foto: Profimedia)

Slavna glumica i aktivistica još od Vijetnamskog rata, posebno će se angažirati oko toga da u predsjednički ured uđu ljudi koji se bore protiv klimatskih promjena.

Ljepotice za pamćenje: Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli Jane Fonda na Bečkom opernom balu u veljači ove godine Slavne glumice koje su mogle postati i supermodeli - 1 Slavne glumice koje su mogle postati i supermodeli - 2 +6 Slavne glumice koje su mogle postati i supermodeli - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju