Da nisu postale glumice, neke slavne ljepotice lako su mogle izabrati i karijeru supermodela, a mi smo ih izdvojili deset koje bi tu titulu itekako opravdano nosile. Ljepotice su to za pamćenje koje imaju i karizmu, stav i ono nešto potrebno da se istaknu u industriji zabave.

Galerija Jane Fonda na Bečkom opernom balu u veljači ove godine Slavne glumice koje su mogle postati i supermodeli - 1 Slavne glumice koje su mogle postati i supermodeli - 2 +6 Charlize Theron

Jane Fonda i s 85 godina izgleda fantastično i čisti je dokaz da je u zdravom tijelu i zdravi duh jer je slavna oskarovka izgradila i karijeru trenerice fitnessa, a cjeloživotna briga za fit tijelo i kondiciju sigurno je pridonijela i njenom neuništivom duhu i životnom optimizmu.

Jane Fonda na Bečkom opernom balu u veljači ove godine Jane Fonda na Bečkom opernom balu u veljači ove godine (Foto: Profimedia)

A s time onda i fizička ljepota još više dolazi do izražaja, a Jane Fonda jedna je od onih ljepotica bez premca koje su lako mogle postati i supermodeli.

Rita Hayworth Popis koji je (ne)moguće složiti: 20 najljepših glumica svih vremena

I Angelina Jolie, Charlize Theron, Monica Bellucci i Sophia Loren i druge glumice koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta, imaju taj x faktor koji ih ističe među slavnim lijepim ženama i možemo ih zamisliti kao najtraženije supermodele i vladarice modnog svijeta.

Slavne glumice koje su mogle postati i supermodeli - 2 Monica Bellucci (Foto: Guliver image)

Slavne glumice koje su mogle postati i supermodeli - 6 Charlize Theron (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju