Da nisu postale glumice, neke slavne ljepotice lako su mogle izabrati i karijeru supermodela, a mi smo ih izdvojili deset koje bi tu titulu itekako opravdano nosile. Ljepotice su to za pamćenje koje imaju i karizmu, stav i ono nešto potrebno da se istaknu u industriji zabave.

Galerija Jane Fonda očarala je svijet svojom ljepotom Slavne glumice koje su lako mogle postati i supermodeli - 5 Slavne glumice koje su lako mogle postati i supermodeli - 3 +7 Charlize Theron

Jane Fonda i s 84 godine izgleda fantastično i čisti je dokaz da je u zdravom tijelu i zdravi duh jer je slavna oskarovka izgradila i karijeru trenerice fitnessa, a cjeloživotna briga za fit tijelo i kondiciju sigurno je pridonijela i njenom neuništivom duhu i životnom optimizmu.

Slavne glumice koje su lako mogle postati i supermodeli - 10 Monica Bellucci (Foto: Getty Images)

A s time onda i fizička ljepota još više dolazi do izražaja, a Jane Fonda jedna je od onih ljepotica bez premca koje su lako mogle postati i supermodeli.

Elizabeth Taylor Popis koji je (ne)moguće složiti: 20 najljepših glumica svih vremena

Slika nije dostupna Tako posebne! 20 najljepših pjevačica svih vremena

I Angelina Jolie, Charlize Theron, Monica Bellucci i Sophia Loren i druge glumice koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta, imaju taj x faktor koji ih ističe među slavnim lijepim ženama i možemo ih zamisliti kao najtraženije supermodele i vladarice modnog svijeta.

Slavne glumice koje su lako mogle postati i supermodeli - 9 Brooke Shields (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju