Jane Fonda radi punom parom i u 85. godini života. Ovih dana promovira svoju suradnju s brendom H&M Move čije je postala zaštitno lice.

Galerija Jane Fonda - 1 Jane Fonda - 4 Jane Fonda - 5 +2 Jane Fonda - 3

U osamdesetim godinama prošlog stoljeća prozvali su je kraljicom aerobika. Jane Fonda tada je izdala seriju video kazeta za vježbanje kod kuće koje su joj donijele planetarnu slavu među damama diljem svijeta.

Jane Fonda i u osamdesetim godinama života i dalje uživa u redovitoj tjelovježbi i zdravoj prehrani, što itekako pridonosi njezinom dobrom izgledu, ali i odličnom zdravlju.

Jane Fonda - 6 Jane Fonda u 80-ima je bila kraljica aerobika (Foto: Guliver)

Želim da se mladi ljudi prestanu bojati starosti. Nisu važne godine, nego vaše zdravlje. Moj otac je umro šest godina mlađi nego što sam ja sad. Djelovao je staro jer je bio bolestan. Imao je srčanih problema. Ja sam zdrava, pa ne izgledam tako staro, priznala je Jane Fonda u intervjuu s američkim magazinom Vogue.

Za razliku od mnogih holivudskih glumica koje lažu o svojim godinama, Jane Fonda je priznala da ne oklijeva priznati ljudima svoju pravu dob. Uvijek je bila iskrena o tome što radi, čak i kada su u pitanju bile plastične operacije s kojima se danas ne ponosi.

Jane Fonda - 4 Jane Fonda (Foto: Guliver)

Ne ponosim se činjenicom što sam imala facelift. Prekinula sam s tim jer nisam željela izgledati izobličeno, otkrila je Jane Fonda medijima. Svjesna je da ima dosta žena u filmskoj industriji koji si mogu priuštiti različite estetske zahvate i bojala se da će biti jedna od onih koja će postati „ovisne“ o odlasku kod plastičnog kirurga.

Neću se pretvarati da nisam tašta, ali više neću ići pod nož. Svakoga dana radim na tome da se prihvatim onakva kakva jesam, to nije lak zadatak, priznala je glumica prije nekoliko godina.

Jane Fonda Jane Fonda: Neuništiva holivudska kraljevna koja je proživjela najgore i isplivala na vrh

Ne trošim puno novaca na kozmetičke tretmane i skupe kreme za lice, ali trudim se uvijek hidratizirati kožu, dobro se naspavati, kretati se i izbjegavati sunce. Uz to imam dobre prijatelje koji me nasmijavaju, smijeh je važan,
dodala je glumica tajnu svojeg dobrog izgleda.

Jane Fonda - 2 Jane Fonda više se ne želi podvrgavati plastičnim operacijama (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju