Japanski brendovi poznati su po jedinstvenim i neobičnim proizvodima i često vole čak i najobičnije, svakodnevne predmete učiniti neobičnima.

Upravo to napravio je japanski brend Nyara Geta dizajnirajući svoje – japanke. Naime, ova japanska tvrtka u svojoj ponudi ima japanke u obliku mačke koje su moderna verzija tradicionalne japanske obuće imena geta, koja izgleda kao mješavina klompi i japanki.

I samo ime kompanije koja stoji iza ove obuće je igra riječima. Nyara Geta je zapravo kombinacija tri riječi, i to: nya što u prijevodu s japanskog znači 'mijau', zatim nara, što je ime grada u kojem se ova obuća proizvodi, i već spomenuta geta.

Sudeći po prodaji, Chad će ovo ljeto biti jako popularan Ima li šanse protiv flaminga? Stigao je novi dodatak za plažu koji se brzo rasprodaje

I dok je geta tradicionalno izrađena od drveta, ova moderna verzija napravljena je od mekanog materijala zbog čega će ih biti puno ugodnije nositi na ljetnim vrućinama.

Par ovih japanki košta 3780 japanskih jena (229,80 kn), a u ponudi je devet različitih modela. Ako ste ljubiteljica mačaka koja uskoro putuje u Japan ili barem poznaje nekoga tko će uskoro posjetiti ovu zemlju, znate što vam je činiti.

Ove japanke su moderna verzija tradicionalne japanske obuće Ove japanke su moderna verzija tradicionalne japanske obuće (Foto: narageta.jp)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju