Ove zime poklone za svoje najdraže možete zamotati bez ukrasnog papira i selotejpa. Uz pomoć japanske ''Furoshiki'' metode zamatanja poklona koja je pravi hit i najviše pinani pojam na Pinterestu pokazati ćete svoju kreativnost i originalnost

Galerija Poklon (Foto: Guliver/Thinkstock) Poklon (Foto: Guliver/Thinkstock) Poklon (Foto: Guliver/Thinkstock) +1 Poklon (Foto: Guliver/Thinkstock) Bliži se vrijeme darivanja, što znači i vrijeme pakiranja darova za nadolazeće blagdane. Uz malo truda od posebno zamotanog dara možete napraviti pravi spektakl i pokazati kako je poklon zaista od srca.

I dok neki ljudi imaju urođenu vještinu za savršeno zamatanje poklona ukrasnim papirom i selotejpom, neki nisu pak tako spretni. No, bez obzira kojoj skupini pripadate, radost darivanja možete upotpuniti s originalno umotanim i aranžiranim poklonom.

Furoshiki način zamatanja darova zahtjeva doslovno samo komad bilo kakve tkanine i uzorka po želji uz pomoć kojega možete pokazati svoju kreativnost.

Furoshiki način zamatanja darova koji je jednako zabavan kao što je ekološki osvješten impresivan je način kojim možete razveseliti svoje bližnje prilikom darivanja. Riječ je o tradicionalnoj japanskoj metodi zamatanja uz pomoć tkanine.

Za to vam je potreban samo dovoljno veliki komad tkanine i uzorka po želji. Na taj način možete lako umotati poklone svih oblika i veličina, a pri tome se nećete morati boriti s ukrasnim papirom i selotejpom.

Potrebno vam je samo nekoliko trenutaka da zamotate poklon u željenu tkaninu koju kasnije njezin vlasnik može upotrijebiti za mnogo toga. PIakiranje darova na ovaj način pružiti će vam priliku da iznenadite voljene svojom kreativnošću.

Pročitajte i 8 ''staromodnih'' poklona koje bismo i dalje trebali darovati.

Poklon (Foto: Guliver/Thinkstock) Poklon (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju