I jarčevi će 2021. godinu započeti s preispitivanjem, ali to za njih nije ništa novo jer ne izbjegavaju pogledati u sebe kada osjete da je vrijeme za to. Planeti su ovaj put na vašoj strain i pomoći će vam da saberete misli.

Preispitivat ćete sve aspekte svog života, s fokusom na vlastiti identitet. Niste još sigurni u kojem smjeru želite krenuti sa svojim životom, ali sigurni ste da je vrijeme da uzmete u obzir vlastite želje i potrebe.

Nemojte biti previše strogi prema sebi, onako kako samo jarčevi to znaju. U vama će se stvoriti potreba za sigurnošću i utjehom, a u potragu za stvarima koje vam trebaju bacit ćete se s osjećajem samopouzdanja.

Na poslovnom planu pojavit će se nove prilike, ali nemojte se zaletavati s velikim odlukama. Iskoristite svoju intuiciju kako biste na vrijeme uvidjeli hoće li vam te prilike uistinu donijeti dugoročni boljitak ili će vam možda čak stvoriti nove probleme. Ne ignorirajte onaj glas u sebi koji vam pomaže da shvatite što je zapravo najbolje za vas.
Spremno ćete preuzimati ulogu vođe za koju ste ionako stvoreni pa vam neće teško pasti kada vam se povjere važni zadaci. U 2021. godini pripazite na odnos s nadređenima koji će u nekoliko navrata biti destabiliziran.

Po pitanju financija smiješi vam se mirna godina, pogotovo ako financije dijelite s nekim. Vama je 2021. godina dobro vrijeme za velike investicije i kupnju nekih vrijednijih stvari. Naziru se mogućnosti većih financijskih odluka, ali vodite računa o tome da u jednom trenutku ne budete previše bezbrižni po pitanju trošenja. Praktičnim jarčevima to se rijetko događa, ali ove godine mogle bi vas ponijeti nove ideje.

Ne fokusirajte se na brzu akumulaciju raznih dobara i umjesto toga odaberite jednu veću investiciju koja vam je najvažnija kako vam se previše samopouzdanja vezanih za sposobnost upravljanja vlastitim novcem ne bi obilo o glavu. Riskirajte, ali pametno i nipošto ne posuđujte novac od drugih.

Drugu polovicu 2020. godine Mars je proveo u vašem obiteljskom sektoru što nije povoljno utjecalo na većinu jarčeva. Zbog toga je dolazilo do eskalacije starih problema, ali na samom početku 2021. godine Mars ulazi u vaš ljubavni sektor i to je dobra vijest.To će znatno utjecati na vaše samopouzdanje i podići ga. Sve do kraja ožujka bit ćete vrlo strastveni, emotivni, spremni izraziti svoju ljubav i željni romanse.

Slobodni jarčevi bit će neobično otvoreni za promjenu i nove ljubavi. U život bi vam mogao uči neočekivan partner, netko potpuno različit od vas, pomalo buntovan, ali upravo ono što vam u ovom trenutku treba. Uvijek ste vrlo ozbiljni po pitanju svih aspekata svog života, ali u ljubavnom smislu napokon ćete se malo opustiti i to bi vas moglo odvesti do zanimljivih avantura.

Saznajte sve o ženama jarcima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju