Provjerite što su zvijezde priredile jarčevima u 2022. godini.

JARAC

Kao i uvijek, na prijelazu iz stare u novu godinu traje vladavina vašeg znaka zbog čega se tradicionalno osjećate samopouzdanije nego inače. To će vam pomoći i da lakše prebrodite prvi retrogradni Merkur u godini koji počinje 14. siječnja i traje do 3. veljače.

Na početku godine više ćete biti posvećeni obitelji i radu na međuljudskim odnosima, pogotovo kada su u pitanju prijatelji i kolege. Obično ste vrlo direktni u komunikaciji i odmah kažete ono što vam je na umu, ali ne testirajte snagu Merkura i razmislite dvaput prije nego nešto kažete kako se ne biste opekli.

Na samom početku lipnja vaš vladajući planet Saturn ulazi u retrogradnu fazu u kojoj ostaje sve do 23. listopada. Upravo ste zbog njega uvijek toliko disciplinirani i odgovorni, ali i malo previše restriktivni.
Retrogradni Saturn omogućit će vam da se napokon malo oslobodite, otpustite kočnice i izađete iz svoje zone komfora. Iskoristite to vrijeme za neko putovanje ili odmor, ali i za napredovanje na poslovnom planu.

Naime, u srpnju vas očekuje dobra poslovna faza. Mogla bi vam se ukazati prilika koju ste dugo čekali, a ako razmišljate o promjeni radnog mjesta, srpanj će biti pravo vrijeme za traženje novog posla.

Na ljubavnom planu možete očekivati turbulentnu godinu. Ako ste solo, novu ljubav potražite u razdoblju od srpnja do listopada. Jarčevi koji su u vezi morat će preispitati odnos s partnerom, a očekuju vas i važne odluke o zajedničkoj budućnosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju