Jason Momoa i njegova supruga Lisa Bonet bili su savršeno modno usklađeni na 91. dodjeli nagrade Oscar. Oboje su nosili ružičasto, a Momoa je svoju kombinaciju upotpunio i jednim neočekivanim modnim dodatkom – 'scrunchy' gumicom.

Galerija Jason Momoa i Lisa Bonet na 91. dodjeli nagrada Oscar - 2 Jason Momoa i Lisa Bonet na 91. dodjeli nagrada Oscar - 1 Jason Momoa i Lisa Bonet na 91. dodjeli nagrada Oscar - 6 +3 Jason Momoa nosio je baršunastu 'scrunchy' gumicu u istoj boji kao odijelo

Modno usklađeni Jason Momoa i Lisa Bonet odlučili su se za kreacije modne kuće Fendi koje je dizajnirao nedavno preminuli Karl Lagerfeld. Na dodjeli Lisa Bonet nosila je kreaciju u ružičastoj, bež i ljubičastoj boji, dok je Jason Momoa nosio baršunasto odijelo blijedo ružičaste boje.

Iako većima muškaraca za Oscare bira crna i tamnija odijela, zvijezda filma "Aquaman" odlučio se za potpunu suprotnost što se pokazalo punim pogotkom. No, najveću pažnju ipak je osvojio modni dodatak koji je glumac, kojeg mnogi smatraju oličenjem muževnosti, nosio oko desnog zgloba – baršunasta scrunchy gumica u istom tonu kao odijelo.

Jason Momoa i Lisa Bonet na Oscarima su nosili ružičasto, a Momoa je svoju kombinaciju upotpunio 'scrunchy' gumicom



Dajte 'scrunchy' gumici Jasona Momoe Oscar odmah, jedan je od lavine komentara na Twitteru u kojima su obožavatelji 39-godišnjeg glumca iskazali svoje oduševljenje njegovim modnim izborom.

Imamo čast nositi Karla Lagerfelda. Osobno je dizajnirao Jasonov sako baš za njega i to je iz njegove posljednje couture kolekcije za Fendi
, otkrila je Lisa.

Na dodjeli Oscara Jason Momoa i Helen Mirren bili su prezenteri za dobitnika u kategoriji najbolji dokumentarni film, a Helen se našalila kako se s Jasonom nije dogovorila da oboje nose ružičasto. Oskarovka je nosila lepršavu toaletu modne kuće Schiaparelli u jarkoj ružičastoj boji.

Ali to samo pokazuje, zar ne, da ovih dana havajski bog i vrlo zrela Engleskinja, mogu nositi istu boju. Oboje možemo nositi ružičasto
, kazala je Helen.

Poslije dodjele, Lisa i Jason uputili su se na party Vanity Faira gdje su opet došli modno usklađeni, Lisa u prljavo ružičastoj haljini, dok je Jason oduševio mnoge jer ispod sakoa nije nosio ništa, dok je svoju dugu kosu svezao onom baršunastom scrunchy gumicom. Jason Momoa definitivno je glumac koji ruši predrasude o tome kako se "muškarčina" treba odijevati.

Jason Momoa i Lisa Bonet na 91. dodjeli nagrada Oscar - 7 Jason Momoa nosio je baršunastu 'scrunchy' gumicu u istoj boji kao odijelo (Foto: Getty Images, Profimedia)

Pogledajte i:

Lady Gaga spasila stvar: Simpatični gaf Ramija Maleka s kojim muškarci suosjećaju Rami Malek na 91. dodjeli nagrada Oscar imao je problema s leptir-mašnom - 5 Rami Malek na 91. dodjeli nagrada Oscar imao je problema s leptir-mašnom - 1 Rami Malek na 91. dodjeli nagrada Oscar imao je problema s leptir-mašnom - 4 +1 Rami Malek na 91. dodjeli nagrada Oscar imao je problema s leptir-mašnom - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju