Na britansko tržište prije svega par dana stigla je prva pošiljka Lindtovog namaza od lješnjaka i čokolade. Lindt Haselnusscreme prodavao se po cijeni od 50 kuna za teglicu od 210 grama, no vrlo brzo je nestao s polica trgovina.

Da je interes velik potvrdili su i neki britanski mediji, koji su na svojim internetskim stranicama objavljivali popis trgovina koje još uvijek imaju namaz na skladištu kako bi zadovoljili potrebe svojih čitatelja.

Lindov Haselnusscreme ima 40 posto kreme od lješnjaka. Slavna Nutella ima 13 posto lješnjaka.

Ovaj podatak ne čudi ako je poznato da je riječ o proizvodu poznatog švicarskog proizvođača vrhunske čokolade kao i činjenici da namaz sadrži čak 40 posto kreme od lješnjaka što je 27 posto više od slavne Nutelle.

Baš kao i talijanski namaz od lješnjaka, i Lindtov Haselnusscreme je idealan dodatak za mazanje na kruh, palačinke i waffle, s njime se mogu peći kolači i torte, pripremati slatki napici i smoothieji.

Iako Nutella ima velik i lojalan broj svojih korisnika, ljubitelji slatkog žele probati i Lindtovu verziju.

Zanimljivo je spomenuti da je Lindtov namaz od lješnjaka i kakaa već je neko vrijeme dostupan u dijelu Europe poput Švicarske i Italije, a hoće li doći u Hrvatsku i kada će to biti još uvijek nije poznato.

Želite li probati Lindtov namaz od lješnjaka i kakaa?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju