Što je odgovarajuća odjeća kada nekome idete na vjenčanje? Odgovor na ovo pitanje ovisi o tome gdje se vjenčanje odvija, ima li unaprijed propisani dress code, ali i koliko ste bliski s mladenkom i mladoženjom.

Galerija Bivša manekenka Ivanka Trump često privuče pažnju svojim modnim odabirima Tiffany Trump na generalnoj probi uoči vjenčanja Sestre Trump aktivno su sudjelovale u kampanji svoga oca za američkog predsjednika +0 Sestre Trump na inauguraciji svojeg oca za američkog predsjednika

Ako ste gošća na svadbi uobičajeno je odabrati neku dužu haljinu ili elegantno odijelo koje ne „upada“ u oči, te ne skreće pažnju s mladenke.

Odvažni komadi odjeće od upečatljivih materijala koje svojom bojom i krojem kradu sve poglede uglavnom se ne smatraju primjerenim izborom.

Komentatore na društvenim mrežama podijelila je i haljina koju je Ivanka Trump odabrala za generalnu probu uoči vjenčanja njezine sestre Tiffany Trump za Michaela Boulousa u resortu Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi.

Tiffany Trump na generalnoj probi uoči vjenčanja Tiffany Trump na generalnoj probi uoči vjenčanja (Foto: Profimedia)

Mladenka je na generalnoj probi nosila lepršavu maksi haljinu sa suknjom A kroja i decentnim uzorkom, a kasnije se preobukla u elegantnu satensku haljinu u bijeloj boji i pripadajuće štikle.

Lipanj obilježen vjenčanjima hrvatskih reprezentativaca: Koja od tri mladenke je imala najljepšu vjenčanicu? Helena Matić, Dina Dragija i Adriana Ćaleta-Car Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 2 Dina Dragija +3 Adriana Ćaleta-Car sa suprugom

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Njena sestra Ivanka blistala je u dvodijelnoj ružičastoj haljini ukrašenoj svjetlucavim aplikacijama i četvrtastim srebrnim štiklama. Riječ je o modelu haljine koji je razotkrio trbuh, ruke i leđa bivše savjetnice 45. američkog predsjednika.

Svoju kombinaciju Ivanka je podijelila na Facebooku i Instagramu na kojima je sveukupno prati oko 15 milijuna ljudi.

Iako je dobila brojne komplimente za izgled, a Tiffany joj je u komentarima ostavila srca, neki su zaključili da je pokušala zasjeniti svoju sestru noć prije njezinog vjenčanja.

Što vi mislite?

Je li haljina koja razotkriva goli trbuh primjeren izbor za nečije vjenčanje (i generalnu probu)?

glasova:

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju