Jennifer Lopez i Ben Affleck nedjelju su proveli družeći se na festivalu "Malibu Chili Cook-Off" u Malibuu.

Galerija Kombinacija Jennifer Lopez koja je podijelila obožavatelje - 4 Kombinacija Jennifer Lopez koja je podijelila obožavatelje - 1 Kombinacija Jennifer Lopez koja je podijelila obožavatelje - 5 +1 Sandale s platformom plod su suradnje modnih kuća Adidas i Gucci

Pjevačica i glumica za ovu je prigodu odjenula lepršavu haljinu bijele boje. Radi se o maksi haljini brenda Forte Forte koju latino-diva toliko voli da ima isti komad i u crvenoj boji.

Haljina opuštenog kroja ima duboki V-izrez i široke rukave, kao i gola leđa, a napravljena je od poluprozirnog materijala i prodaje se po cijeni od 599,40 eura (5221 kn).

Pjevačica je kosu zavezala u ležernu punđu, a u ruci je nosila personaliziranu torbu modne kuće Dior na kojoj piše "JLO".

I dok je haljina uglavnom naišla na pozitivne komentare obožavatelja, odabir obuće bio je taj koji ih je iznenadio i podijelio.

Jennifer Lopez je...

glasova:

Divnu ljetnu haljinu pjevačica je, naime, uparila s ležernim crveno-bijelim natikačama s platformom koje su plod suradnje modnih kuća Adidas i Gucci. Dolaze u nekoliko različitih boja i prodaju se po cijeni od 620 dolara (4695,63 kn)

Kombinacija Jennifer Lopez koja je podijelila obožavatelje - 2 Sandale s platformom plod su suradnje modnih kuća Adidas i Gucci (Foto: Profimedia)

(Ne)očekivana kombinacija kod mnogih obožavatelja pjevačice nije dobila prolaznu ocjenu. Dok su neki podržali njezin udobni izbor, mnogi su zaključili kako je odabirom obuće pjevačica ipak upropastila haljinu i cjelokupnu modnu kombinaciju koja bi puno bolje izgledala s nekom drugom obućom.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez u kombinaciji koja poručuje: "Medeni mjesec je gotov!"

Slika nije dostupna Sedam fotografija koje dokazuju da dizajnerska odjeća bolje stoji ženama s oblinama

U našoj galeriji možete pogledati detalje ovog izdanja, a u anketi odlučiti je li i po vama izbor obuće bio potpuno pogrešan.

Kombinacija Jennifer Lopez koja je podijelila obožavatelje - 1 Kombinacija Jennifer Lopez koja je podijelila obožavatelje (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju