Od najnovijih modnih trendova do fitness savjeta i beauty trikova – blogerice najbolje znaju koji su proizvodi hit na tržištu. Svoja otkrića gotovo uvijek nesebično dijele s pratiteljima pa tako i kad je vitka linija u pitanju. Saznajte kako i vi možete osvojiti 100 ml čistog užitka.

Poznate Instagram cure Dorin, Ana i Lucija nisu dugo dvojile – čim seInTheLine krema za mršavljenje pojavila na hrvatskom tržištu iskoristile su priliku kako bi stekle novog saveznika u borbi protiv neželjenih naslaga. A kako tajna glatke i zategnute kože ne bi ostala samo njihova tajna, INTL se pobrinuo da i vi okušate najnoviji proizvod koji topi centimetre.

InTheLine krema za mršavljenje proizvedena je na bazi prirodnih sastojaka, a glavna tajna krije se u glicerinskoj kiselini iz biljke licorice (sladića) koja učinkovito topi potkožne masnoće. Uz to, krema sadrži ružu rhodiolu koja posjeduje brojne zdravstvene učinke, između kojih djeluje i na proces gubitka potkožne masnoće te ekstrakte citrusa koji pomažu pri poboljšanju mikrocirkulacije što kožu čini jačom i glađom.

Krema se nanosi na područja gdje želite izgubiti neželjene centimetre. Kružnim pokretima potaknut ćete cirkulaciju i eliminirati toksine iz tijela unosom aktivnih sastojaka. To je idealno vrijeme da odvojite par trenutaka za sebe i poboljšate svoje raspoloženje.

Želite li isprobati InTheLine kremu pošaljite nam svoje podatke (ime, prezime i broj mobitela) i uz to navedite četiri glavna sastojka InTheLine kreme. Odgovor sa svojim podatcima pošaljite na naš e-mail zadovoljna@novatv.hr do 10.05.2017. kada ćemo objaviti 10 sretnih dobitnica.

Dobitnice su: Maja Medaric Zec, Ivana Turčinov, Ivana Zorica, Ana Janković, Kozica Nasiha, Paula Poretti, Martina Pasarić, Sandra Vukelić, Jelena Klisović, Ana Filipović Grčić

Čestitamo sretnim dobitnicama!