Od najnovijih modnih trendova do fitness savjeta i beauty trikova – blogerice najbolje znaju koji su proizvodi hit na tržištu. Svoja otkrića gotovo uvijek nesebično dijele s pratiteljima pa tako i kad je vitka linija u pitanju. Saznajte kako i vi možete osvojiti 100 ml čistog užitka.

Poznate Instagram cure Dorin, Ana i Lucija nisu dugo dvojile – čim seInTheLine krema za mršavljenje pojavila na hrvatskom tržištu iskoristile su priliku kako bi stekle novog saveznika u borbi protiv neželjenih naslaga. A kako tajna glatke i zategnute kože ne bi ostala samo njihova tajna, INTL se pobrinuo da i vi okušate najnoviji proizvod koji topi centimetre.

InTheLine krema za mršavljenje proizvedena je na bazi prirodnih sastojaka, a glavna tajna krije se u glicerinskoj kiselini iz biljke licorice (sladića) koja učinkovito topi potkožne masnoće. Uz to, krema sadrži ružu rhodiolu koja posjeduje brojne zdravstvene učinke, između kojih djeluje i na proces gubitka potkožne masnoće te ekstrakte citrusa koji pomažu pri poboljšanju mikrocirkulacije što kožu čini jačom i glađom.

Krema se nanosi na područja gdje želite izgubiti neželjene centimetre. Kružnim pokretima potaknut ćete cirkulaciju i eliminirati toksine iz tijela unosom aktivnih sastojaka. To je idealno vrijeme da odvojite par trenutaka za sebe i poboljšate svoje raspoloženje.

Želite li isprobati InTheLine kremu pošaljite nam svoje podatke (ime, prezime i broj mobitela) i uz to navedite četiri glavna sastojka InTheLine kreme. Odgovor sa svojim podatcima pošaljite na naš e-mail zadovoljna@novatv.hr do 10.05.2017. kada ćemo objaviti 10 sretnih dobitnica.

Dobitnice su: Maja Medaric Zec, Ivana Turčinov, Ivana Zorica, Ana Janković, Kozica Nasiha, Paula Poretti, Martina Pasarić, Sandra Vukelić, Jelena Klisović, Ana Filipović Grčić

Čestitamo sretnim dobitnicama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju