Kupaonica je za mnoge njihova mala oaza, mjesto na kojem se mogu maksimalno opustiti pod toplim tušem, u opuštajućoj kupki, mjesto uljepšavanja i, naravno, održavanja svakodnevne higijene. Upravo zato u kupaonici želimo imati miran, relaksirajući ugođaj, bez obzira na to je li ona i jako male kvadrature.

Mnogi sanjaju o većoj kupaonici, walk-in tušu, dovoljno prostora za hodanje i slobodno kretanje, no često smo "osuđeni" na tek nekoliko kvadrata. No, uvijek možemo maštati, a kada zamišljamo savršenu kupaonicu, to bi mogla biti i ova, koju dizajneri interijeri opisuju baš takvom - savršenom.

Očekivano, riječ je o vrlo prostranoj i luksuznoj kupaonici u kojoj je, kako kažu stručnjaci, sve kako treba. Jer nekad ni velike kupaonice koje odišu luksuzom ne izgledaju baš onako kako bismo očekivali, pa s pravom kažemo da novac ne kupuje stil i dobar ukus. S druge strane, kaže se i da se o ukusima ne raspravlja, pa svatko slobodno izabire ono što smatra najboljim i najljepšim.

Biste li svoju kupaonicu uredili poput ove na fotografijama?

glasova:

No, ovoj kupaonici uređenoj u kombinaciji bijele i smeđih tonova zaista ne možemo pronaći manu, a sve u njoj jednostavno nas mami. Uređena je s puno stila i divnih estetskih rješenja, poput poda od tamnog drveta u tuš kabini i tapecirane foteljice postavljene između kade i lavaboa.

Slika nije dostupna Imate samo nekoliko kvadrata? Sedam malih kupaonica uređenih kao bombončić

Slika nije dostupna Je li ovo savršena kuhinja? Ima sve što želimo od kuhinje, a uz to i izlaz u vrt

U njoj je stvoreno najljepše spa-utočište, a dodatan je plus i taj što se iz kupaonice ide direktno u spavaću sobu, odnosno na krevet, koji je odmah pored vrata. Tko god ima priliku uživati u ovoj kupaonici iz snova može se nazvati srećkovićem, a nama (za sada) ostaje samo maštanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju