Moderne kuhinje karakteriziraju glatke, čiste linije te pametna rješenja koja prostor čine maksimalno funkcionalnim i praktičnim. Sve je više ljubitelja crnih modernih kuhinja koje uvijek djeluju elegantno, a crna će najbolje izgledati u kuhinji veće kvadrature.

Galerija Moderna crna kuhinja s izlazom u vrtu - 4 Moderna crna kuhinja s izlazom u vrtu - 5 Moderna crna kuhinja s izlazom u vrtu - 3 +2 Pogled na vrt iz kuhinje

Savršenu crnu kuhinju pronašli smo u jednom londonskom domu, a crnim površinama jako lijepi kontrast radi otok u kombinaciji bijele i svijetlog drva, kao i drveni stol s prljavo bijelim stolcima. Sve u toj kuhinji izgleda jednostavno besprijekorno i estetski pogođeno, poput zanimljivih visilica i drugih detalja koji upotpunjavaju prostor.

Moderna crna kuhinja s izlazom u vrtu - 1 Zahvaljujući velikim staklenim površinama u kuhinju dopire obilje prirodne svjetlosti (Foto: Living4media)

Vrlo atraktivno rješenje jest i dio stropa koji je ostakljen kao i staklena vrata koja vode u predivan vrt s modernom drvenom ogradom. Tako se iz kuhinje pruža impresivan pogled na vrt, a i iz vrta se može vidjeti krasno uređen interijer kuhinje.

Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto Milina! Sunčana terasa koja u sumrak postaje posebno čarobno mjesto

Slika nije dostupna 10 kuhinja u obliku slova ''u" koje su na glasu kao najbolje rješenje

Zahvaljujući velikim staklenim površinama u kuhinju ulazi obilna količina prirodne svjetlosti koja, osim što štedi struju, dobro djeluje na raspoloženje te puni energijom i pozitivom. Nema sumnje da bi ovaj savršeno uređen moderan prostor osvojio i one koji ne preferiraju crnu boju u kuhinju, kao i one koji vole klasičnije kuhinje.

Moderna crna kuhinja s izlazom u vrtu - 6 Pogled na vrt iz kuhinje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju