Model brenda Victoria's Secret Karlie Kloss izjavila je kako su revije donjeg rublja važnije nego ikada i da one pomažu ženama da se osjećaju samopouzdano i osnaženo

Galerija Revija brenda donjeg rublja Victoria's Secret - 5 Revija brenda donjeg rublja Victoria\'s Secret - 4 Revija brenda donjeg rublja Victoria\'s Secret - 8 +4 Model Karlie Kloss na 	
reviji brenda donjeg rublja 'Victoria's Secret' Revija brenda donjeg rublja Victoria's Secret - 5 Model Karlie Kloss na reviji brenda donjeg rublja 'Victoria's Secret' Foto: Getty Images Model brenda donjeg rublja Victoria's Secret Karlie Kloss tvrdi da su modne revije "anđelica" relevantnije nego ikada. Karlie kaže da revije donjeg rublja predstavljaju nešto puno moćnije u jeku pokreta koji "grme" industrijom zabave, "Me Too" i "Time's Up" i kojima su žene podigle svoj glas protiv eksploatacije u bilo kojem pogledu.

Bilo da nosite visoke potpetice, šminku ili predivan komad donjeg rublja – ako imate kontrolu i osjećate se osnaženo, to je seksi, tvrdi model Karlie Kloss

Showovi kao što je onaj Victoria's Secret jako su važni u svijetu u kojem živimo. Ima nešto vrlo moćno u ženi koja 'posjeduje' vlastitu seksualnost i koja drži sve pod kontrolom, rekla je 25-godišnja ljepotica u intervjuu za Telegraph.

Karlie, koja je za djevojke tinejdžerske dobi pokrenula besplatnu ljetnu školu "Kode with Klossy", dodala je da joj revije Victoria's Secreta i posao modela općenito daju samopouzdanje i da je osnažuju kao ženu.

Show kao što je ovaj slavi to i dopušta nam da budemo najbolje verzije same sebe. Bilo da nosite visoke potpetice, šminku ili predivan komad donjeg rublja – ako imate kontrolu i osjećate se osnaženo, to je seksi.

Osobno volim investirati u moćan parfem ili komad rublja, ali uvijek to radim pod vlastitim uvjetima. Volim biti pozitivan primjer i nikada ne bih bila dio nečega u što ne vjerujem
, kaže Karlie čija je izjava naišla je brojne reakcije, a mnogi kažu da revije donjeg rublja koje nose supermodeli, čiji se život većinom vrti oko toga da paze na svoj izgled, nemaju veze s osnaživanjem žena već prvenstveno s isticanjem njihova seksepila.

Mislite li da revije donjeg rublja osnažuju žene?

glasova:


Žena koja si sama posloži dobar život i koja zadrži odjeću - e to je osnaživanje, jedan je od komentara na izjavu Karlie Kloss.

Karlini stavovi prilično su drugačiji od onih njene kolegice Adriane Lime koja je još u prosincu izjavila da više neće skidati odjeću iz "ispraznih razloga" što je potaknulo šuškanja da Adriana više neće biti victorijina anđelica. Dodala je da joj je dosta pritiska da žene moraju izgledati na određeni način koji nameće društvo, društvene mreže i modni svijet. Otkrijte i 6 najčuvanijih tajni fotošopiranja supermodela.
Revija brenda donjeg rublja Victoria\'s Secret - 4 Model Karlie Kloss na reviji brenda donjeg rublja 'Victoria's Secret' (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju