Sezona vjenčanja u punom je jeku, a ako ste još uvijek u potrazi za vjenčanicom iz snova, možda je to baš jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica iz online trgovine Asos. Lagana, ali nimalo prozirna haljina od tila osvaja svojim dizajnom na jedno rame, a mladenke koje su je kupile kažu da predivno izgleda i kada se pleše u njoj.

Galerija Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro - 3 Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro - 4 Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro - 5 +1 Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro

Vjenčanica brenda Y.A.S koja se svidjela mnogim ženama posebna je i po tome što je posuta mnoštvom sitnih točkica koje su lijepo baršunaste i ugodne na dodir, kako je u recenziji otkrila jedna žena koja ju je kupila. Izrađena je od vrlo laganog, neprozirnog tila zbog čega je vrlo ugodna za nošenje, a suknja je slojevita i jako lepršava.

Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro - 1 Vjenčanica je posuta mnoštvom sitnih točkica i jako je lepršava (Foto: www.asos.com)

Boja ove romantične vjenčanice u trgovini se opisuje kao zvjezdano bijela, pa sitne točkice mogu "glumiti" i zvjezdice. Vjenčanica na Asosu ima visoku ocjenu 4,8 od pet, a jedina joj je mana ta što su svi brojevi rasprodani, osim S i L. I cijena je primamljiva jer je haljina snižena 59 posto te sada košta 91 euro.

Prije 25 godina: Vanna se udala u neformalnom izdanju, ali odjevena u pravi klasik Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine Ivana Vrdoljak Vanna udala se u crnoj kombinaciji Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine +3 Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine

Prisjetite se raskošne i romantične vjenčanice Ljupke Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić +1 Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić u braku su od 2006.

Obožavam ovu vjenčanicu! Osjećala sam se poput princeze u njoj, napisala je jedna zadovoljna mladenka.

Jedna od trenutno najtraženijih vjenčanica s Asosa snižena je na 91 euro - 4 Lagana, ali nimalo prozirna vjenčanica od tila osvaja svojim dizajnom na jedno rame (Foto: www.asos.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju