Dugo, toplo ljeto je pred nama, a ono sa sobom uvijek nosi neke nove avanture. Ljeti smo sretniji i opušteniji pa svojom dobrom energijom privlačimo lijepe i uzbudljive ljude i situacije. U nastavku pročitajte što vaš znak čeka u srpnju.

 

1. Ovan

Dugo čekate da se mnoga pitanja s kojima se nosite u svakodnevnom životu napokon normaliziraju. Već vam je dosta ove gužve i preopterećenosti obavezama, pa osjećate i fizički i psihički umor. Zato je sada vrijeme da uzmete trenutak sam za sebe, bez ikakvih ometanja.

Pročitajte što ovan može očekivati u srpnju.

2. Bik

Lako ćete sklapati nova prijateljstva s drugim ljudima. Vaša elokvencija bit će na vrlo visokoj razini. Kao riba u vodi, osjećat ćete se u društvu ljudi s istim intelektualnim interesima. Poželjet ćete produbiti svoje znanje, upisati se na tečaj ili grupnu nastavu.

Pročitajte što bik može očekivati u srpnju.

3. Blizanci

U srpnju posvetite više pažnje stvarima vezanim uz emocije. Potrudite se da odnosi koji vas povezuju s drugom polovicom budu bolji i topliji. Ipak, nemojte računati da će sve proći lako i bez problema, ali isplatit će se.

Pročitajte što blizanaci mogu očekivati u srpnju.

4. Rak

I dalje ćete moći biti sigurni da sve što radite ide onako kako želite. U emotivnoj sferi nastupit će period u kojem će sukobi i nesporazumi biti na dnevnom redu, posebno sredinom mjeseca.

Pročitajte što rak može očekivati u srpnju.

5. Lav

U srpnju će konačno doći vrijeme kada ćete početi osjećati da vam sve počinje biti naklonjeno. Prije svega, to će biti financijska pitanja vezana uz investicije i profesionalna.

Pročitajte što lav može očekivati u srpnju.

6. Djevica

Dajte si vremena i za ljubav. Velika je vjerojatnost da ćete morati promijeniti svoje osobne planove kako biste usrećili partnera ili partnericu.

Pročitajte što djevica može očekivati u srpnju.

7. Vaga

Pokušajte držati jezik za zubima kada su u pitanju profesionalna pitanja. U suprotnom bi moglo do nesuglasica s nadređenima i kolegama. Umjesto toga, unesite se u planiranje projekata koje ćete početi ostvarivati kada se vratite s godišnjeg odmora.

Pročitajte što vaga može očekivati u srpnju.

8. Škorpion

Osjetit ćete neodoljivu potrebu da upoznate sebe i zavirite dublje u svoju dušu, da ponovno saznate smisao života i nove istine o sebi. Ta će potreba biti najizraženija u prvoj polovici mjeseca, pa pripazite da izleti u tajanstvene kutke vaše duše budu samo konstruktivni.

Pročitajte što škorpion može očekivati u srpnju.

9. Strijelac

U srpnju, osobito od 4. do 13. počet ćete imati problema sa stvarima za koje se nikada niste nadali da bi mogle biti problematične. Imat ćete dojam da vam nešto iznimno važno i jedinstveno izmiče kroz prste.

Pročitajte što strijelac može očekivati u srpnju.

10. Jarac

Srpanj će za vas biti mjesec u kojem ćete zablistati kreativnošću, hrabrošću i brzom akcijom. Poput magneta privlačit ćete pozornost drugih, posebice onih drugog spola.

Pročitajte što jarac može očekivati u srpnju.

11. Vodenjak

Vaša će popularnost u društvu znatno porasti, no nesmotrenost i ishitreno ponašanje učinit će da svi financijski poduhvati koje ste nedavno napravili ozbiljno opterete kućni proračun.

Pročitajte što vodenjak može očekivati u srpnju.

Žena i ljeto Veliki ljetni horoskop: Pročitajte što vas sve čeka u mjesecima koji dolaze

12. Ribe

Ako vam je prethodni mjesec bio uspješan, u kojem ste uspjeli ojačati mentalnu snagu i osloboditi se svakodnevnih problema i nedoumica, u srpanj ćete ući u optimističnom raspoloženju i uživati u pomalo netipičnoj snazi i odlučnosti.

Pročitajte što ribe mogu očekivati u srpnju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju