Ljubav, more, ljeto. Te čarobne imenice tako dobro idu jedna uz drugu. Kad sve brige ostavimo iza sebe i maksimalno se opustimo, na površinu izlazi ono najbolje iz nas. Baš zato ljeto je najbolje vrijeme za neke nove odnose koji će upaliti ljubavnu iskru.

Pročitajte čemu se dotad možete veseliti u kontekstu ljubavi i iskoristite ljeto na najbolji mogući način.

1. Ovan

Ljeto ćete završiti u vama najromantičnijem razdoblju u godini: sezoni lavova. Osvježite svoje fotografije u aplikaciji za spojeve, prihvatite prijedloge za planove gdje možete upoznati ljude ili isplanirajte poseban spoj.

Nemojte čekati priliku, napravite je sami za sebe. Ako razvijete osjećaje prema osobi koju ste upoznali ovo ljeto, nemojte ih zadržati za sebe, već ih podijelite s tom osobom. Hrabro govorite o svojim osjećajima. Samo će vam to donijeti ljubav.

2. Bik

Pokušajte pratiti svoje osjećaje. Vaš će mozak tijekom ljeta uglavnom biti zauzet poslom i novcem, tako da nećete imati puno vremena za spojeve. Ne brinite se – sezona djevica počinje krajem kolovoza i to će za vas biti mnogo romantičnije vrijeme.

Ako ste godišnji isplanirali sredinom ili krajem kolovoza, vaš bi brak mogao naići na kušnju jer bi se na moru mogla pojaviti osoba koja će u vama upaliti iskru koja dugo nije tinjala.

3. Blizanci

U svom ste elementu tijekom lipnja. Bit ćete još popularniji nego inače s puno pozivnica i planova s prijateljima.

Sezona blizanaca idealno je vrijeme da se pokažete ako ste slobodni jer ćete zapeti za oko svima koji vas zanimaju. S punim Mjesecom u strijelcu mogli biste uspjeti biti u službenoj vezi, ali bi moglo doći i do prekida ako niste sretni u svojoj trenutačnoj vezi.

Nemojte donositi impulzivne odluke, a posebno ne biste trebali sjediti na dvije stolice. Kad vam dvije osobe uđu u život, morat ćete izabrati samo jednu kako biste sačuvali sebe.

4. Rak

Uživat ćete u vremenu koje provodite sami krajem lipnja, pogotovo zato što ćete biti društveniji nego inače u sezoni rakova. Za one koji su u vezi, isplanirajte ugodnu noć sa svojom dragom osobom.

Rakovi su skloniji biti introvertiraniji, stoga iskoristite to što ste u središtu pozornosti tijekom svoje sezone da započnete razgovor s nekim ili ažurirajte svoje aplikacije za upoznavanje ako ste slobodni.

Ljeto je vaše vrijeme pa pazite što želite kako vam se to ne bi i ostvarilo. Sedmi mjesec bit će plodno tlo za ljubav.

5. Lav

Ljeto će vam donijeti mnogo prilika za druženje, upoznavanje novih ljudi i umrežavanje.
Mogli biste upoznati prijatelja nekog od svojih prijatelja koji vam se sviđa pa pitajte prijatelje znaju li nekoga s kim bi vas mogli spojiti. Mogli biste upoznati nekoga u zajednici čiji ste i vi dio, poput teretane ili knjižnog kluba.

6. Djevica

Bit ćete fokusirani na posao, ali tijekom srpnja dobit ćete priliku za druženje s prijateljima. Ljeto je uglavnom vezano uz vašu karijeru i prijatelje, no mogli biste nekoga upoznati na poslu ili preko prijatelja. Ako ste već u vezi ili ste na neki način vezani uz nekoga, makar trenutačno bili u prekidu, ljeto bi to moglo promijeniti na najljepši način.

7. Vaga

Nećete razmišljati o spojevima tijekom ljeta, ali vaša sezona dolazi najesen i to će biti puno bolje vrijeme da pokušate upoznati nekoga. Ljubav dolazi u trenutcima kad je najmanje očekujete, a početak rujna i zrelo ljeto u vama će probuditi želju za pažnjom i nježnostima. Dugi razgovori s osobom koju već duže vrijeme poznajete pretvorit će se u romantična maštanja.

8. Škorpion

Sezona blizanaca savršeno je vrijeme da provedete kvalitetne trenutke s osobom koju volite. Iako ste upali u rutinu i zapostavili svoj odnos, ovo ćete ljeto shvatiti zašto uistinu volite osobu s kojom ste već duže vrijeme u vezi.

Srpanj će biti vrijeme kad ćete shvatiti da život bez voljene osobe baš i ne bi imao smisla. To je pravo vrijeme da se uključite u vlastiti ljubavni odnos.

9. Strijelac

Tijekom lipnja bit ćete usredotočeni na svoju dragu osobu - provodit ćete više vremena s njom ili podići svoju vezu na višu razinu. A ako već niste u vezi, oko mladog Mjeseca u blizancima mogli biste upoznati nekog novog, vaša simpatija mogla bi konačno razgovarati s vama ili biste mogli započeti novu vezu s osobom s kojom ste već hodali.

10. Jarac

Tijekom sezone rakova (a posebno oko sredine srpnja s mladim Mjesecom) mogli biste početi izlaziti s nekim, zbog čega ćete biti jako uzbuđeni. Također biste mogli doći do nove točke u svojoj vezi, bilo da se useljavate zajedno, postajete službeno par ili se zaručite.

Iako ste dosad razmišljati da brak nije za vas, ovo ljeto dogodit će vam se situacije koje će promijeniti vaše mišljenje.

11. Vodenjak

Ljeto je najbolje razdoblje u godini za vaš ljubavni život jer su i sezone blizanaca i lava romantična vremena za vas. Sezona blizanaca savršena je za slobodne vodenjake koji se žele vratiti na ljubavnu scenu, dok će sezona lava istaknuti osobne veze, kao što je ljubav s drugom osobom. Kolovoz će biti kompliciran za vas jer ćete morati donijeti važnu ljubavnu odluku.

Žena i ljeto Veliki ljetni horoskop: Pročitajte što vas sve čeka u mjesecima koji dolaze

12. Ribe

Zakažite neke spojeve ili ažurirajte svoje aplikacije za upoznavanje tijekom sezone rakova jer je ovo romantični dio godine za vas. Ili ako već izlazite s nekim, iskoristite sezonu tako da planirate zabavan spoj radeći nešto novo.

Početkom rujna upoznat ćete osobu koja će vas navesti da promislite o svom ljubavnom životu.

Horoskop: Jedna riječ koja će vašem znaku obilježiti 2023. godinu Jedna riječ koja će vašem znaku obilježiti 2023. godinu - 8 Jedna riječ koja će vašem znaku obilježiti 2023. godinu - 9 Jedna riječ koja će vašem znaku obilježiti 2023. godinu - 10 +9 Jedna riječ koja će vašem znaku obilježiti 2023. godinu - 11

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju