Pronašli smo najčarobniju kremu za sunčanje koja bi ljubiteljicama jednoroga ovoga ljeta mogla biti najdraža.

 

Brend Smoko popularan po brojnim proizvodima s likom neodoljivog jednoroga, sada u ponudi ima i potencijalni veliki ljetni hit, kremu za sunčanje sa šljokicama Unicorn Snot Glitter Sunscreen. Dok nanosite kremu na kožu krene se događati nešto magično – koža počne decentno svjetlucati, baš kao što svjetlucaju i jednorozi.

Brend Smoko popularan po brojnim proizvodima s likom neodoljivog jednoroga, sada u ponudi ima i potencijalni veliki ljetni hit, kremu za sunčanje sa šljokicama Unicorn Snot Glitter Sunscreen

Osim što će jednorog krema za sunčanje koži dati neodoljivu svjetlucavost, hidratizirat će je te zahvaljujući zaštitnom faktoru 30 štititi od sunca i ostati na kožu do 80 minuta bez obzira na to kupate li se u međuvremenu jer je vodootporna.

Krema je pogodna za korištenje na koži tijela i lica, nije testirana na životinjama, a jedini sastojak koji nije veganski u ovom proizvodu je prirodni pčelinji med.

Unicorn Snot Glitter Sunscreen dolazi u tri ljetne nijanse, žutoj, tirkiznoj i ružičastoj, cijena jedne tube iznosi 128 kuna, a na stranici Unicorn Snot može se kupiti i pakiranje od tri tube u sve tri boje za 352 kune.

Jednorog krema za sunčanje sa šljokicama dolazi u ružičastoj, tirkiznoj i žutoj boji Jednorog krema za sunčanje sa šljokicama dolazi u ružičastoj, tirkiznoj i žutoj boji (Foto: unicornsnot.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju