Pleteni materijali u naš dom unose dodatni osjećaj topline i udobnosti, a postoji mnogo načina da postanu dio vašeg doma u ovo jesensko, a i onda i zimsko vrijeme.

Galerija Queens Desires deka, 590 kn Vivre pletena deka s krznenim detaljima, 495 kuna H&M Home deka, 49,99 eura +2 IKEA pletena deka, 299 kn

Dobro raspoređeni pleteni komadi, radilo se tu o jastucima, tepisima ili sitnim detaljima poput navlaka za vaše šalice, učinit će vaš dom spremnim za jesen.

Još jedan pleteni komad koji će se bez problema uklopiti u čitav niz prostorija u vašem domu i učiniti ih još ugodnijima je pletena deka.

Dobro će vam doći dok u fotelji ušuškano gledate omiljeni film, ali će biti i jednako dobar ukras na vašem kauču ili fotelji, "nemarno" prebačena preko njih. Naravno, pletena deka će u hladnim noćima imati bitnu ulogu i u vašoj spavaćoj sobi.

Ako ste dovoljno spretni i znate plesti, možda je vrijeme da se umjesto u pletenju kapa i šalova okušate u izradi jedne deke, a ako ipak nemate tatkav talent zavirite u našu galeriju i pogledajte što se nudi u trgovinama po cijenama već od 50 kuna.

A obzirom da su blagdani sve bliži, pogledajte i 10 detalja iz IKEA-e koje će uljepšati vaš dom uoči Božića.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju