Najkraći opsi stila Helene Livaković glasio bi jednostavno i elegantno.

Galerija Helena Livaković Jakna (Zara), 169 eura Traperice (Mustang, Eurpa92), 95,99 eura +1 Mokasinke (H&M), 64,99 eura

Mlada industrijska dizajnerica i supruga hrvatskog vratara Dominika Livakovića redovito nas oduševljeva kombinacijama koje bez previše kompliciranja daju najbolji rezultat.

Takva je bila i kombinacija u kojoj je uživala u ljepotama Istanbula. Na svom Instagramu objavila je set fotografija na kojima pozira u izdanju koje će odobriti svaka ljubiteljica modne klasike.

Helena je odjenula sivo pletivo iznad kojeg je nosila kožnatu tamnosmeđu jaknu s našivenim džepovima i kopčanjem na dugmad.

Donji dio kombinacije čine plave traperice ravnih, širkokih nogavica koje su u ovom trenutku jedan od najpopularnijih modela na tržištu.

Kada je u pitanju obuća, i tu se odličila za klasiku pa je nosila crne mokasinke s ravnim potplatima i metalnim detaljem na prednjem dijelu.

Izdanje je upotpunila prošivenom plavom torbom modne kuće Chanel i sunčanim naočalama.

Kombinacija po uzoru na Helenu Livaković Kombinacija po uzoru na Helenu Livaković (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Za sve one kojima se svidjela ova kombinacija, u galeriji na početku teksta izdvojili smo komade po uzoru na nju.

Helena Livaković: Haljina iz Zare za još jedno odlično izdanje mlade mame Helena Livaković Haljina iz Zare Haljina iz Zare +0 Haljina iz Zare

Zbog štikli je još ljepša: Kombinacija Helene Livaković kojoj bi Francuskinje dale čistu peticu Helena Livaković Torba brenda Aesther Ekme Štikle modne kuće Gucci +1 Štikle modne kuće Gucci

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju