Iako se ne pojavljuje često u javnosti, industrijska dizajnerica i supruga vratara Dominika Livakovića povremeno nas razveseli svojim modnim izdanjima na Instagramu.

Galerija Helena Livaković Haljina iz Zare Haljina iz Zare +0 Haljina iz Zare

Helenin stil odlikuju jednostavnost i elegancija, a njezine kombinacije redovito potvrđuju da ima nepogrešiv osjećaj za modu.

Ništa drugačija nije bila ni kombinacija s njezine posljednje objave na Instagramu. Bez previše kompliciranjamlada mama pokazala je izdanje bez greške.

Na fotografijana nosi haljinu iz jedne od prošlih kolekcija španjolske Zare.

Gornji dio sive haljine čini korzet s naramenicama koje su ukrašene zakovicama, dok donji dio čini plisirana suknja s prorezom.

Haljina iz Zare Haljina iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dijelovi efektne haljine razlikuju se i u nijansama sive boje. Tako je korzet nešto tamniji od suknje što cijelu kreaciju čini još zanimljivijom.

"Predivna, kao i uvijek", "Ljepotica", "Predivna mama"... samo su neki od komentara na ovo jednostavno, a efektno izdanje.

Helena Livaković u čizmama koje vladaju i hrvatskim ulicama Helena Livaković Zara, 69,95 eura H&M, 39,99 eura +2 Mango, 59,99 eura

Helena Livaković: Izdanje s kultnom torbom kojoj se žene diljem svijeta dive već desetljećima Helena Livaković Lady Dior torba Princeza Diana s Lady Dior torbom +2 Vanja Modrić s torbom Lady Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju