Pred nama je naš prvi Zadovoljna.hr Beautyfest. Esplanade Zagreb hotel 19. listopada postat će idealno mjesto za druženje s najboljim prijateljicama na kojem zajedno možete doživjeti, isprobati i naučiti sve o preparativnoj kozmetici, njezi kože, kao i revolucionarnim, neinvazivnim tretmanima pomlađivanja zbog kojih ćemo u svakoj sekundi posvećenoj sebi maksimalno uživati.

  Galerija Beautyfest Beautyfest Beautyfest +16 Beautyfest

Briga o vlastitoj koži nije luksuz, već vrijedno ulaganje kroz koje ćemo naučiti da postizanje mladolikog izgleda nije trenutačno rješenje nego dugotrajni proces zbog kojeg ćemo se osjećati zadovoljno u svojoj koži i zračiti ljepotom. Osim kvalitetnim kozmetičkim proizvodima, izgled i zdravlje svoje kože trebali bismo prepustiti i rukama stručnjaka koji nam, svojim savjetima i uz pomoć novih trendova u tretmanima ljepote, mogu pronaći onu čarobnu formulu za samopouzdanje.

Upravo zbog toga u kalendar upišite 19. listopad kao dan rezerviran za učenje o tome kako svojoj koži lica priuštiti ono najbolje jer smo za vas u Esplanade Zagreb hotelu uz naše mnogobrojne partenere organizirali Beautyfest. Festival koji stavlja kožu na prvo mjesto idealan povod je da, zajedno s najboljim prijateljicama, zakoračimo u avanturu u kojoj ćemo na raznim panelima i radionicama, od izlagača i uz pomoć stručnjaka naučiti kako razmaziti svoju kožu.

S početkom u 18 sati u dvorani Istanbul room očekuju nas paneli na kojima će stručnjaci iz svijeta kozmetike predstaviti najnovije trendove u tretmanima ljepote, a program će voditi Edina Pršić. Liječnica opće prakse, spec. akupunturolog i kozmetolog Sanja Malbaša, s Ninom Violić i Almirom Osmanović kao sudionicama, predstavit će teenlifting, tretman pomlađivanja na bazi struje kojim se podiže tonus i oblikuje lice. Mirela Ilanić, formulatorica i farmaceutski tehničar, svim sudionicima će pokazati kako nastaje krema i odgovoriti na sva vaša pitanja o sastojcima krema. 

Sve o koristima kolagena ispričat će dr. med. spec. dermatovenerologije Jelena Jakić iz poliklinike Jakić, koja će predstaviti kolagen boostere. Osim toga, svi zaljubljenici u kozmetiku imat će priliku iz prve ruke čuti koje je korake potrebno poduzeti za pokretanje vlastitog beauty brenda, više o tome otkrit će vam Ivana Šimatović, vlasnica brenda uchka.  Među predavanjima svoje je mjesto našlo i Hamapharmovo pod temom Njegovo veličanstvo - kolagen u kojem će sudjelovati Danijela Stojanović, MPharm u razgovoru s nutricionistkinjom Mirelom Marić i influencericom Petrom Ninčević.

Smaragdna dvorana od 20:30 postaje i mjesto za koktel-party na kojem, nakon cijelog programa, možete opušteno nazdraviti.

Tražite li najbolje kozmetičke proizvode za kvalitetnu beauty rutinu u kojoj ćete uživati, u Smaragdnoj dvorani očekuju vas izlagači među kojima su kozmetika Afrodita, Imortella, uchka, Fraktal beauty, Hamapharm s brendom CollagenTime, Bahlen Beauty i Hej Organic. Među predstavljenim proizvodima, uz savjete i trikove za njegu, možete izabrati razne proizvode za svoj tip kože s kojima ćete je zasluženo razmaziti.

Kako biste iz prve ruke isprobale najnovije trendove u tretmanima ljepote u koje se kunu i holivudske zvijezde, Pariz room Esplanade Zagreb hotela postat će raj u kojem možete napraviti vitaminsku analizu svoje kože koju donosi Mondopharm. Osim toga, iz prve ruke isprobati možete Tesla aparat za lifting kože iz Adora beauty retreata, Teenlifting kao i Velvet skin tretman iz poliklinike Jakić. Za pariški šik i šminku bez premca, na istom mjestu 100 VIP uzvanika imat će priliku sudjelovati na make-up radionici koju donosi Bipa.

Beautyfest Beautyfest Foto: PR

S obzirom na to da je listopad mjesec kad naveliko slavimo ružičastu, na korneru Tekstil prometa imat ćete priliku kupiti torbu i tako pomoći radu i djelovanju humanitarne udruge za borbu protiv raka dojke Europa Donna koja pomaže oboljelima.

Beautyfest Beautyfest Foto: PR

Osigurajte svoje mjesto za naš prvi Zadovoljna.hr Beautyfest na vrijeme! 200 sretnica imat će priliku potpuno besplatno uživati u cijelom programu, stoga ne propustite okušati svoju sreću i razveseliti prijateljicu izlaskom iz snova, a prijaviti se možete OVDJE.

Na raspolaganju imamo i 100 VIP kotizacija u vrijednosti od 30 eura koji postaju direktna donacija za udrugu Europa Donna. Zahvaljujući VIP kotizacijama možete rezervirati svoj termin za Bipinu make-up radionicu, uživati na koktel-partyju te kući ponijeti goodie bag s vrijednim poklonima. Svoju VIP kotizaciju osigurajte OVDJE.

Beautyfest je idealna prilika da odvojite vrijeme u kojem se možete posvetiti sebi i naučiti kako koži svojeg lica pružiti ono najbolje, podići svoju rutinu na neku novu razinu, učiti od stručnjaka i graditi samopouzdanje na čvrstim temeljima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju